expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Banco Del Bajio

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Banco Del Bajio SA (BBAJIOO.MX) adalah sebuah institusi perbankan Mexico dengan permodalan pasaran sebanyak 62.94 bilion MXN pada 17 Ogos 2023. Ditubuhkan pada tahun 1994, ia telah berkembang menjadi penyedia perkhidmatan kewangan yang menonjol di Mexico, yang menawarkan pelbagai perbankan dan produk kewangan kepada individu, perniagaan, dan institusi.

Sejarahnya menonjolkan pertumbuhannya dalam sektor perbankan Mexico, menekankan perkhidmatan yang berpusatkan pelanggan dan kemajuan teknologi. Ia dipublikasikan di Bursa Saham Mexico, mencerminkan kehadirannya yang berkembang di pasaran kewangan.

Pengasas bank dan pemimpin awal memainkan peranan penting dalam mewujudkan kedudukannya yang kuat dalam industri. Hari ini, Banco del Bajio terus menyumbang kepada landskap kewangan Mexico dengan menyediakan penyelesaian perbankan yang boleh diakses dan inovatif kepada pangkalan pelanggannya yang pelbagai.

Harga saham terendah yang dicapai oleh BBAJIOO.MX dalam tempoh 5 tahun yang lalu ialah 13.760 MXN pada September 2020, manakala harga saham tertinggi ialah 77.680 MXN pada Januari 2023.

Peniaga boleh menggunakan pelbagai strategi perdagangan apabila menganalisis stok, bergantung kepada gaya perdagangan dan toleransi risiko mereka. Peniaga hari, misalnya, bertujuan untuk memanfaatkan pergerakan harga intraday jangka pendek. Pedagang Swing mungkin melihat untuk memanfaatkan trend harga jangka panjang stok untuk menjual saham mereka pada harga yang lebih tinggi. Pedagang kedudukan mengambil kedudukan pelaburan jangka panjang dalam stok untuk memanfaatkan trend harga jangka panjang. Akhir sekali, peniaga scalping cenderung mengambil kesempatan daripada pergerakan harga kecil melalui perdagangan cepat.

Apabila menganalisis stok ini, peniaga juga boleh mempertimbangkan menggunakan petunjuk teknikal, seperti purata bergerak, MACD, dan band Bollinger. Sebagai contoh, MACD adalah pengayun yang dapat menunjukkan momentum harga saham.

Sebagai peniaga yang ingin memperdagangkan saham Banco Del Bajio SA, penting untuk mengetahui pemain lain dalam industri ini. Mengetahui persaingan dapat membantu anda membuat keputusan perdagangan yang lebih baik, serta memberi amaran kepada anda untuk sebarang ancaman yang berpotensi. Mereka termasuk:

  • Grupo Financiero Banorte (GFNORTEO.MX) adalah kumpulan kewangan Mexico yang merangkumi Banco Mercantil del Norte, yang dikenali sebagai Banorte. Ia menawarkan pelbagai perkhidmatan perbankan dan kewangan kepada individu, perniagaan, dan institusi di Mexico. Ditubuhkan pada tahun 1899, Banorte telah berkembang menjadi salah satu bank terbesar dan paling penting di Mexico.
  • Banco Santander ADR (SAN.US) adalah bank multinasional Sepanyol dengan kehadiran antarabangsa yang kuat. Ia menyediakan pelbagai perkhidmatan perbankan dan kewangan kepada pelanggan di seluruh dunia. Ditubuhkan pada tahun 1857, Santander terkenal dengan operasi perbankan runcit dan komersil, perkhidmatan pelaburan, dan penawaran perbankan korporat.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg