expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Amplifon

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Amplifon SpA (AMPm.MI) adalah sebuah syarikat multinasional Itali dengan permodalan pasaran sebanyak € 6.83 bilion pada 9 Ogos 2023. Ditubuhkan pada tahun 1950 oleh Algernon Charles Holland, ia adalah pemimpin global dalam menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan pendengaran.

Syarikat ini mengkhususkan diri dalam alat bantu pendengaran, penilaian diagnostik, dan perkhidmatan yang berkaitan, yang bertujuan untuk meningkatkan kehidupan orang yang mengalami masalah pendengaran. Ia mengendalikan rangkaian pusat penjagaan pendengaran di banyak negara, menawarkan penyelesaian peribadi dan teknologi canggih.

Amplifon menjadi umum pada tahun 2001 dan sejak itu telah memperluaskan jejaknya di peringkat antarabangsa, melayani berjuta -juta pelanggan di seluruh dunia. Dengan komitmen yang kuat terhadap inovasi dan penjagaan pelanggan, syarikat itu tetap berada di barisan hadapan industri penjagaan kesihatan pendengaran.

Dalam tempoh lima tahun yang lalu, harga saham terendah yang dicapai oleh amplifon SpA adalah € 13.42 pada bulan Disember 2018, sementara harga saham tertinggi dicapai adalah € 47.54 pada bulan Disember 2021. Ini menunjukkan betapa tidak menentu bahagian itu, yang mana peniaga perlu menyimpan dalam fikiran semasa menganalisis stok.

Untuk berjaya berdagang SpA Amplifon, peniaga mungkin perlu menggunakan strategi dan alat perdagangan yang sesuai. Beberapa strategi perdagangan popular termasuk perdagangan hari, perdagangan swing, perdagangan kedudukan, dan perdagangan scalping. Setiap strategi ini mempunyai meritnya, bergantung kepada matlamat peniaga, gaya perdagangan, dan toleransi risiko. Sebagai contoh, peniaga hari mungkin lebih suka membuat pelbagai perdagangan dalam sehari, sementara peniaga swing boleh membuat perdagangan yang mengambil masa beberapa hari untuk disiapkan.

Ketika datang ke alat dan petunjuk, peniaga boleh menggunakan corak carta, titik pivot, dan corak candlestick, antara lain. Sebagai contoh, corak carta memberikan isyarat visual yang menunjukkan tingkah laku stok dari masa ke masa, sementara titik pivot digunakan untuk mengenal pasti tahap sokongan dan rintangan yang berpotensi.

Sebelum stok amplifon perdagangan, penting untuk melihat pesaingnya, yang termasuk:

  • William Demant (DEMANc.DXE) adalah syarikat multinasional Denmark yang mengkhususkan diri dalam pendengaran penjagaan kesihatan. Ditubuhkan pada tahun 1904, ia adalah pemain terkemuka dalam industri bantuan pendengaran. Reka bentuk syarikat, mengeluarkan, dan mengedarkan alat bantu pendengaran, instrumen diagnostik, dan penyelesaian pendengaran lain di bawah pelbagai jenama.
  • GN Store Nord AS (GNc.DXE) adalah satu lagi syarikat multinasional Denmark yang memberi tumpuan kepada penyelesaian audio. Ditubuhkan pada tahun 1869, ia mempunyai kehadiran yang kuat dalam pasaran pendengaran dan pasaran teknologi audio. GN Store Nord menghasilkan alat bantu pendengaran, fon kepala, dan earbuds di bawah jenama jenama, menawarkan sambungan lanjutan dan kualiti bunyi.

Kedua -dua syarikat menyumbang dengan ketara untuk meningkatkan pengalaman kesihatan dan audio pendengaran di seluruh dunia dan menganggapnya sebagai pesaing amplifon adalah penting sebelum berdagang.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg