expand/collapse risk warning

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Air France KLM

Saham yang paling popular dan meningkat naik.

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Air France-KLM (AIRF.PA) adalah kumpulan syarikat penerbangan utama Eropah yang dibentuk oleh penggabungan Air France dan KLM pada tahun 2004. Dengan topi pasaran semasa €3.58 bilion pada 25 Ogos 2023, kumpulan itu beroperasi sebagai dua syarikat penerbangan yang berbeza sementara mendapat manfaat daripada sinergi di kawasan seperti perolehan dan penyelenggaraan.

Ditubuhkan pada tahun 1933 sebagai Air France dan pada tahun 1919 sebagai KLM, syarikat penerbangan ini telah memainkan peranan penting dalam industri penerbangan. Air France-KLM menawarkan perkhidmatan penumpang dan kargo di seluruh dunia, menghubungkan orang dan barangan di seluruh benua. Sejarah syarikat termasuk pelbagai pencapaian, kemajuan teknologi, dan cabaran yang tipikal industri penerbangan. Melangkah ke umum pada tahun 2004, ia terus menavigasi landskap penerbangan yang dinamik dan kompetitif.

Harga saham tertinggi yang dicapai oleh Airf.pa dalam tempoh 5 tahun yang lalu ialah € 6.42 pada Februari 2019, sementara harga saham terendah mencapai € 1.07 pada bulan Julai 2022. Ini mewakili penurunan yang ketara lebih dari 80% dalam lebih dari 3 tahun dan sorotan Betapa stok yang tidak menentu.

Peniaga yang berminat untuk berdagang stok boleh mempertimbangkan menggunakan pelbagai strategi perdagangan, seperti perdagangan hari, perdagangan swing, perdagangan kedudukan atau perdagangan scalping. Setiap strategi perdagangan mempunyai kekuatan dan kelemahannya sendiri, dan peniaga harus memilih strategi yang paling sesuai dengan pengetahuan dan pengalaman mereka.

Peniaga juga boleh mempertimbangkan menggunakan pelbagai alat dan penunjuk untuk menganalisis stok. Sebagai contoh, corak candlestick dapat memberikan pandangan yang berharga mengenai pergerakan dan trend harga. Corak carta juga boleh digunakan untuk mengenal pasti trend dan peluang perdagangan yang berpotensi. Titik pivot adalah satu lagi alat yang kuat yang boleh digunakan oleh peniaga untuk mengenal pasti tahap sokongan dan rintangan.

Air France KLM adalah stok syarikat penerbangan terkenal yang sering didagangkan. Walau bagaimanapun, sebelum anda menyelam untuk berdagang stok ini, penting untuk mempertimbangkan pesaingnya di ruang angkasa. Mereka termasuk:

  • Delta Airlines (DAL.US): Delta Airlines adalah syarikat penerbangan Amerika yang terkenal dan salah satu syarikat penerbangan global terbesar. Dengan ibu pejabatnya di Atlanta, Georgia, ia berfungsi sebagai pemain utama dalam industri penerbangan. Ditubuhkan pada tahun 1924, syarikat penerbangan itu mempunyai sejarah yang kaya yang ditandai dengan inovasi dan ekspansi. Ia menawarkan rangkaian penerbangan domestik dan antarabangsa yang luas, memenuhi keperluan pengangkutan penumpang dan kargo.
  • American Airlines (AAL.US): American Airlines, yang berpusat di Fort Worth, Texas, adalah salah satu syarikat penerbangan terbesar di seluruh dunia. Ditubuhkan pada tahun 1930, ia telah memainkan peranan penting dalam membentuk industri penerbangan. Ia mengendalikan rangkaian penerbangan domestik dan antarabangsa yang luas, yang melayani berjuta -juta penumpang setiap tahun.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

device-default.png

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan