expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Saham Abercrombie

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Pesaing

Tentang

Sejarah

Pesaing

Abercrombie & Fitch Co. (ANF.US), dengan permodalan pasaran semasa sebanyak $ 2.56 bilion pada 19 September, 2023, adalah peruncit gaya hidup Amerika yang terkenal dengan pakaian dan aksesori kasualnya. Ditubuhkan pada tahun 1892 oleh David T. Abercrombie sebagai kedai barangan sukan mewah di New York City, ia kemudiannya berkembang menjadi peruncit pakaian. Pada tahun 1904, Ezra Fitch menyertai syarikat itu, dan ia menjadi Abercrombie & Fitch. Logo moose ikonik jenama dan memberi tumpuan kepada fesyen yang diilhamkan di luar, preppy menyumbang kepada popularitinya.

Ia dipublikasikan pada tahun 1996, berdagang di Bursa Saham New York di bawah simbol ticker ANF. Syarikat ini mempunyai sejarah pemasaran produknya dengan imej muda dan aspirasi, terutamanya mensasarkan demografi dewasa remaja dan muda.

Harga saham Abercrombie telah mengalami tertinggi dramatik dan rendah dalam tempoh lima tahun yang lalu. Ia mencecah titik harga terendah $ 7.42 pada bulan April 2020. Ini disebabkan oleh pandemik COVID-19, yang menyebabkan gangguan yang ketara kepada ekonomi global, termasuk sektor runcit. Walau bagaimanapun, harga saham mencecah titik tertinggi $ 55.52 pada September 2023.

Jadi, apakah beberapa strategi perdagangan yang boleh digunakan oleh peniaga ketika berdagang stok Abercrombie? Satu strategi yang popular adalah Swing Trading, di mana peniaga memegang kedudukan selama beberapa hari atau minggu, mencari keuntungan dari turun naik harga jangka pendek. Strategi lain adalah perdagangan salinan, yang melibatkan menyalin perdagangan peniaga yang lebih berpengalaman. Dagangan kedudukan juga merupakan pilihan, di mana peniaga memegang jawatan untuk tempoh yang lebih lama, sering bulan atau bahkan tahun, bertujuan untuk mendapat keuntungan dari trend jangka panjang. Sebagai tambahan kepada strategi perdagangan ini, peniaga juga boleh mempertimbangkan menggunakan alat analisis teknikal dan petunjuk seperti retracements Fibonacci untuk menganalisis stok.

Sebagai peniaga, adalah penting untuk mempertimbangkan prestasi pesaing dalam industri sebelum berdagang stok tertentu. Hal ini terutama berlaku untuk Abercrombie, yang beroperasi dalam industri runcit yang sangat kompetitif. Pesaingnya termasuk tetapi tidak terhad kepada:

  • Gap Inc (GPS.US): Gap Inc. adalah peruncit pakaian dan aksesori multinasional Amerika yang beribu pejabat di San Francisco, California. Ia ditubuhkan pada tahun 1969 oleh Donald Fisher dan Doris F. Fisher. Gap terkenal dengan pakaian, kasut, dan aksesori untuk lelaki, wanita, dan kanak -kanak di bawah pelbagai jenama, termasuk Gap, Tentera Laut Lama, Republik Pisang, Athleta, dan Intermix.
  • H&M (HMB.SE): Hennes & Mauritz AB, yang biasanya dikenali sebagai H & M, adalah syarikat runcit pakaian multinasional Sweden yang beribu pejabat di Stockholm, Sweden. Ditubuhkan pada tahun 1947 oleh Erling Persson, H & M telah berkembang menjadi salah satu peruncit fesyen terbesar di dunia, yang terkenal dengan pakaian dan aksesori yang berpatutan dan bergaya.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Tiada komisen, hanya spread
  • Saham pecahan tersedia ada
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Ekuiti
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg