expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Dagangan UK100 memberi anda pendedahan kepada 100 syarikat terbesar di London Stock Exchange (LSE). Jika tidak dikenali sebagai Bursa Saham Financial Times (FTSE) 100, indeks ini ditubuhkan pada tahun 1984 dan kini digunakan sebagai penanda aras untuk ekuiti UK dan ekonomi pada umumnya.

Dagangan pada indeks dibuka pada hari Isnin hingga Jumaat, 8 pagi hingga 4:30 petang, waktu London. Harga saham perdagangan UK100 adalah jumlah syarikat tersenarai. Walau bagaimanapun, memandangkan sesetengah syarikat mempunyai kapitalis yang lebih besar daripada yang lain, pengiraan harga perdagangan UK100 adalah wajaran. Berat adalah berdasarkan stok terapung bebas, yang bermaksud prestasi syarikat yang lebih besar mempunyai kesan yang lebih besar terhadap harga UK100 daripada syarikat yang lebih kecil. Carta perdagangan UK100 dikemas kini setiap saat semasa waktu buka. Itu menjadikannya pasaran yang sangat cair dan salah satu dana indeks yang paling didagangkan di dunia.

Sejarah perdagangan UK100 kembali ke 1984 dan dengan nilai permulaan 1,000. Persembahan harga individu 100 syarikat indeks menentukan nilai keseluruhannya. Walau bagaimanapun, nilai syarikat perdagangan UK100 yang lebih besar mempunyai lebih banyak kesan daripada persembahan syarikat yang lebih kecil. Melihat purata pulangan keseluruhan harga dagangan UK100 antara 1984 dan 2019, indeks ini secara konsisten kuat. Secara tahunan, pulangan harga UK100 adalah 5.77%, dengan jumlah pulangan memukul 7.75%. Seperti semua pelaburan, nilai perdagangan UK100 boleh meningkat dan berkurangan.

Selain itu, persembahan yang lalu bukanlah penunjuk hasil masa depan. Walau bagaimanapun, indeks ini menjejaki 100 syarikat terbesar di Bursa Saham London. Oleh itu, aset teras yang mempengaruhi harganya adalah kukuh. Faktor lain yang boleh menjejaskan harga saham perdagangan UK100 adalah ekonomi UK, dasar fiskal, nilai GBP, dan kadar faedah Bank of England.

Cara untuk berdagang saham UK100 adalah membeli dan menjual CFD. Anda tidak boleh melabur dalam mana -mana syarikat tunggal dan, oleh itu, tidak membeli stok. Sebaliknya, anda membuat spekulasi mengenai pergerakan harga 100 syarikat dalam indeks.

Oleh itu, ia berpotensi berfaedah untuk dapat pergi panjang atau pendek pada pergerakan harga perdagangan UK100. Jadi, mengapa saham UK100 saham? Kerana anda mendapat pendedahan tidak langsung kepada syarikat -syarikat utama, termasuk Barclays, Lloyds, dan Endeavour Mining.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah gambaran purata wajaran masa. Walaupun Skilling cuba untuk menyediakan spread yang kompetitif pada semua waktu dagangan, pelanggan harus ambil perhatian bahawa ini mungkin berbeza-beza dan terdedah kepada keadaan pasaran yang mendasari. Perkara di atas disediakan untuk tujuan indikatif sahaja. Pelanggan dinasihatkan untuk menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, yang mungkin menyebabkan penyebaran meluas, antara keadaan lain.

Spread di atas adalah terpakai di bawah keadaan dagangan biasa. Skilling mempunyai hak untuk meminda spread di atas mengikut keadaan pasaran mengikut 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Semua indeks utama pada harga peneraju industri.
Dapatkan pendedahan kepada pasaran global melalui indeks pasaran saham berisiko rendah.

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Spread paling ketat
  • Platform yang mudah digunakan
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Indeks
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg