expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Indeks Belanda 25 (NED 25) terdiri daripada 25 syarikat terbesar dan paling aktif yang didagangkan di Euronext Amsterdam. NED 25 menawarkan pelabur penanda aras yang mudah digunakan untuk prestasi ekuiti Belanda dan ditubuhkan dengan baik di ruang perdagangan Eropah. Dengan liputan luas stok besar, ia menyediakan peniaga dengan peluang yang baik untuk mengikuti prestasi syarikat-syarikat Belanda yang terkemuka.

Perdagangan Indeks Belanda 25 boleh menjadi cara yang baik untuk mempelbagaikan portfolio anda dan mendapat manfaat daripada prestasi yang kukuh dari beberapa syarikat yang paling terkenal di Belanda. Indeks ini juga berisiko rendah, kerana ia menjejaki kumpulan stok yang ditubuhkan dengan sejarah prestasi yang panjang.

Indeks Belanda 25 (NED 25) telah menyaksikan kenaikan harga yang ketara dalam tempoh 10 tahun yang lalu. Kembali pada bulan Oktober 2014, ia melanda paling rendah 385.90 mata dan sejak itu, indeks itu telah berkembang dengan mantap dengan turun naik kecil di sepanjang jalan. Pada bulan November 2021, NED 25 mencapai paras tertinggi sepanjang 820.60 mata. Ini mewakili peningkatan yang ketara dan menunjukkan potensi indeks ini untuk peniaga yang ingin menghasilkan wang dari perdagangan swing.

Pastikan untuk menjejaki sejarah harga indeks supaya anda dapat membuat keputusan yang tepat ketika datang ke pelaburan anda.

Indeks Belanda 25 (NED25) adalah indeks bursa saham yang menjejaki prestasi 25 syarikat teratas yang berpusat di Belanda. Ia boleh digunakan sebagai penunjuk kesihatan keseluruhan ekonomi Belanda, serta penanda aras bagi pelabur untuk membandingkan saham dan perdagangan sekuriti yang berlainan di Bursa Saham Amsterdam.

NED25 termasuk pelbagai industri yang berbeza, seperti perbankan, tenaga, teknologi, dan runcit. Beberapa nama terbesar yang termasuk dalam indeksnya ialah ABN Amro Bank N.V., Koninklijke Philips N.V., Royal Dutch Shell plc (A & B), Unilever NV, dan ASML Holding NV.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah gambaran purata wajaran masa. Walaupun Skilling cuba untuk menyediakan spread yang kompetitif pada semua waktu dagangan, pelanggan harus ambil perhatian bahawa ini mungkin berbeza-beza dan terdedah kepada keadaan pasaran yang mendasari. Perkara di atas disediakan untuk tujuan indikatif sahaja. Pelanggan dinasihatkan untuk menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, yang mungkin menyebabkan penyebaran meluas, antara keadaan lain.

Spread di atas adalah terpakai di bawah keadaan dagangan biasa. Skilling mempunyai hak untuk meminda spread di atas mengikut keadaan pasaran mengikut 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Semua indeks utama pada harga peneraju industri.
Dapatkan pendedahan kepada pasaran global melalui indeks pasaran saham berisiko rendah.

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Spread paling ketat
  • Platform yang mudah digunakan
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Indeks
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg