expand/collapse risk warning

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

Berdagang indeks yang paling popular dan meraih tajuk utama dengan Skilling!

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

IND 50, yang juga dikenali sebagai Nifty 50, adalah indeks saham yang terdiri daripada 50 syarikat India teratas. Indeks ini menyediakan pelabur dengan peluang untuk mendapatkan pendedahan kepada saham terkemuka yang disenaraikan di Bursa Saham Kebangsaan India (NSE). Senarai syarikat yang termasuk dalam IND 50 dikemas kini suku tahunan dan terdiri daripada beberapa syarikat India yang paling berjaya dan terkenal.

Bukan sahaja melabur di IND 50 membolehkan pelabur mendapatkan akses kepada portfolio pelbagai cip biru terbesar di India, tetapi ia juga membantu mereka mendapat manfaat daripada pertumbuhan ekonomi India yang pesat. Dengan pelbagai stoknya dan potensi yang sangat baik untuk pulangan jangka panjang, melabur dalam IND 50 adalah cara yang ideal untuk mendapat manfaat daripada ekonomi India yang berkembang pesat.

Nifty 50 telah melihat larian lembu yang mengagumkan sejak terendah pada Januari 2009, di mana ia mencecah 2678.55. Sejak itu, indeks telah bergerak dengan mantap dan mencapai tahap tertinggi sepanjang masa 18,696.10 pada 2 Disember 2022. Indeks ini meningkat lebih dari 600% dalam hampir 13 tahun!

Perhimpunan yang luar biasa ini di Nifty 50 telah dikuasakan oleh pelbagai sektor dan stok yang telah melihat pertumbuhan yang besar sepanjang tempoh ini. Pelabur, peniaga, dan pengurus dana semuanya mengambil kesempatan daripada trend ini dan membuat keuntungan yang besar. Semua mata kini berada pada prestasi berterusan IND 50 kerana ia kelihatan untuk mencapai tahap tinggi yang lebih tinggi!

Nifty 50 termasuk beberapa syarikat India terbesar dan paling menguntungkan, seperti Reliance Industries, Tata Consultancy Services dan HDFC Bank. Dengan melabur dalam Nifty 50, peniaga boleh mendapatkan pendedahan kepada pasaran India dan mendapat manfaat daripada salah satu ekonomi yang paling pesat berkembang di dunia.

Selain itu, berdagang Nifty 50 adalah cara terbaik untuk mempelbagaikan portfolio anda dan mengurangkan risiko kerana ia termasuk beberapa syarikat terbesar di India. Dengan yuran perdagangan yang rendah dan potensi untuk pulangan yang tinggi, peniaga harus mempertimbangkan untuk menambah Nifty 50 ke portfolio mereka.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah gambaran purata wajaran masa. Walaupun Skilling cuba untuk menyediakan spread yang kompetitif pada semua waktu dagangan, pelanggan harus ambil perhatian bahawa ini mungkin berbeza-beza dan terdedah kepada keadaan pasaran yang mendasari. Perkara di atas disediakan untuk tujuan indikatif sahaja. Pelanggan dinasihatkan untuk menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, yang mungkin menyebabkan penyebaran meluas, antara keadaan lain.

Spread di atas adalah terpakai di bawah keadaan dagangan biasa. Skilling mempunyai hak untuk meminda spread di atas mengikut keadaan pasaran mengikut 'Terma dan Syarat'.

device-default.png

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Semua indeks utama pada harga peneraju industri.
Dapatkan pendedahan kepada pasaran global melalui indeks pasaran saham berisiko rendah.

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Spread paling ketat
  • Platform yang mudah digunakan
Daftar sekarang

FAQs

Bagaimanakah CFDs indeks 50 India didagangkan?

+ -

India 50 Indeks CFDs boleh didagangkan melalui platform perdagangan dalam talian yang ditawarkan oleh broker yang bereputasi seperti Skilling. Peniaga boleh memilih untuk pergi lama (membeli) atau pendek (menjual) berdasarkan prospek pasaran mereka. Apabila lama berlalu, peniaga menjangkakan kenaikan harga indeks India 50, sementara pendek membolehkan mereka mendapat keuntungan dari penurunan nilai indeks.

Perdagangan CFD melibatkan memanfaatkan, membolehkan peniaga menguatkan pendedahan mereka dengan pelaburan awal yang lebih kecil, tetapi ia juga membawa risiko yang lebih tinggi. Peniaga perlu menguruskan kedudukan mereka dengan teliti, menetapkan pesanan berhenti, dan terus dimaklumkan mengenai keadaan pasaran.

Apakah kelebihan dan kekurangan perdagangan India 50 indeks CFDs?

+ -

Perdagangan India 50 Indeks CFDs menawarkan kelebihan seperti akses mudah ke prestasi pasaran saham India tanpa memiliki saham, keberkesanan kos, dan potensi peningkatan keuntungan melalui leverage. Walau bagaimanapun, penting untuk menguruskan risiko dengan berkesan kerana kerugian boleh melebihi pelaburan awal.

Di samping itu, CFDs menyediakan fleksibiliti untuk berdagang panjang dan pendek, membolehkan peniaga mendapat keuntungan dari pasaran yang semakin meningkat dan jatuh. Di sisi kelemahan, perdagangan CFD membawa risiko seperti turun naik pasaran, potensi kerugian yang besar, dan kos perdagangan yang berkaitan. Adalah penting untuk memahami dengan teliti risiko yang terlibat sebelum berdagang India 50 Indeks CFDs.

Bagaimanakah saya dapat mengesan prestasi indeks India 50?

+ -

Prestasi indeks India 50 boleh dikesan melalui pelbagai laman web kewangan, portal berita, dan aplikasi pasaran saham. Kebanyakan platform kewangan utama menyediakan kemas kini masa nyata mengenai nilai indeks, serta data sejarah, carta, dan maklumat lain yang berkaitan. Lebih -lebih lagi, banyak firma pembrokeran seperti akses menawarkan akses kepada data pasaran yang merangkumi pandangan mengenai indeks India 50.

Di samping itu, peniaga juga boleh memantau prestasi dana perdagangan pertukaran (ETFs) atau dana bersama yang menjejaki indeks sebagai NAV (nilai aset bersih) mereka mencerminkan pergerakan indeks asas. Secara kerap memeriksa sumber -sumber ini dapat membantu peniaga -peniaga tetap dimaklumkan mengenai prestasi indeks.

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Indeks
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan