expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

AUS 200 adalah indeks saham yang mengukur prestasi pasaran ekuiti Australia. Ia terdiri daripada 200 stok terbesar yang disenaraikan di Bursa Sekuriti Australia (ASX), dan merupakan salah satu aset yang paling sering didagangkan di Australia. Indeks itu dilancarkan pada tahun 2000, dan menyediakan pelabur dengan barometer yang boleh dipercayai untuk mengukur trend ekonomi yang luas di negara ini.

AUS 200 menawarkan pedagang peluang yang baik untuk memanfaatkan peristiwa ekonomi global yang memberi kesan kepada pasaran Australia. Dengan asas besar stok yang pelbagai, AUS 200 membolehkan pelabur mendapat pendedahan kepada pelbagai sektor dalam satu perdagangan. Ia juga agak cair berbanding dengan pasaran lain, menyediakan peniaga dengan kecairan yang lebih tinggi dan kos urus niaga yang lebih rendah. Selain itu, AUS 200 dianggap sebagai penunjuk utama ekonomi Australia, menjadikannya aset penting bagi peniaga yang ingin mendapatkan gambaran mengenai prestasi pasaran negara.

Australia 200 telah menjalankan jangka masa yang luar biasa dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Pada titik terendah pada bulan Mac 2009, indeks itu didagangkan pada 3145.50 mata sebelum mencapai paras tertinggi sepanjang 7628.90 mata pada bulan Ogos 2021 - lebih daripada dua kali ganda puncak sebelumnya! Sudah menjadi perjalanan liar untuk peniaga dan pelabur, tetapi ia kelihatan seperti pasaran Aussie di sini untuk kekal.

Dengan sejarah yang panjang dan turun, menjejaki sejarah harga untuk Australia 200 adalah penting bagi mana -mana peniaga. Mengambil masa untuk memahami tindakan harga dapat membantu anda membuat keputusan yang lebih baik dan berpotensi mengenal pasti peluang yang akan datang di pasaran.

Peniaga boleh mendapat manfaat daripada perdagangan AUS 200 kerana kecairan yang tinggi dan spread yang rendah. Ini bermakna peniaga boleh memasuki dan keluar kedudukan dengan cepat dan murah, meningkatkan potensi keuntungan. Di samping itu, perdagangan AUS 200 menyediakan cara yang baik untuk mempelbagaikan portfolio kerana pelbagai sektornya.

Indeks ini juga sangat tidak menentu berbanding indeks lain, memberikan peniaga lebih banyak peluang untuk memanfaatkan pergerakan pasaran. Dengan pelbagai strategi perdagangan jangka panjang dan jangka pendek yang ada, peniaga boleh memanfaatkan kedua-dua aliran dan aliran menurun di AUS 200.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah gambaran purata wajaran masa. Walaupun Skilling cuba untuk menyediakan spread yang kompetitif pada semua waktu dagangan, pelanggan harus ambil perhatian bahawa ini mungkin berbeza-beza dan terdedah kepada keadaan pasaran yang mendasari. Perkara di atas disediakan untuk tujuan indikatif sahaja. Pelanggan dinasihatkan untuk menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, yang mungkin menyebabkan penyebaran meluas, antara keadaan lain.

Spread di atas adalah terpakai di bawah keadaan dagangan biasa. Skilling mempunyai hak untuk meminda spread di atas mengikut keadaan pasaran mengikut 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Semua indeks utama pada harga peneraju industri.
Dapatkan pendedahan kepada pasaran global melalui indeks pasaran saham berisiko rendah.

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Spread paling ketat
  • Platform yang mudah digunakan
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset asas.

CFD
Indeks
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset dasar

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg