expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

USD kepada HUF

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Dolar AS (USD) adalah mata wang rasmi Amerika Syarikat. Ia juga digunakan di banyak negara dan wilayah lain di seluruh dunia sebagai unit standard mata wang. Sebaliknya, Forint Hungary (HUF) adalah mata wang rasmi Hungary.

Peniaga menggunakan kadar pertukaran ini untuk membuat spekulasi mengenai pergerakan masa depan pasaran dan mata wang pertukaran untuk tujuan spekulatif. Ini membolehkan peniaga membuat keuntungan melalui membeli dan menjual USD/HUF.

Kadar pertukaran dolar AS (USD) ke Hungary Forint (HUF) telah mengalami banyak turun naik sejak 2008. Pada 18 Julai 2008, kadar pertukaran adalah pada titik terendah - 143.76 HUF setiap USD - sebelum bermula dari Meningkatkan sejak bertahun -tahun. Kadar tertinggi yang direkodkan berlaku pada 30 September, 2022 apabila mencapai 431.57 HUF per USD.

Sejak itu, kadar telah berubah -ubah tetapi secara amnya turun ke bawah. Adalah penting untuk memantau kadar pertukaran ini dengan teliti kerana sebarang perubahan ketara boleh memberi impak yang bermakna kepada perniagaan dan individu yang berdagang dalam mata wang sama ada.

Dagangan USD ke CZK adalah cara terbaik untuk mempelbagaikan portfolio anda dan mendapat pendedahan kepada ekonomi Republik Czech. Walau bagaimanapun, ia bukan satu -satunya pasangan mata wang yang perlu dipertimbangkan oleh peniaga. Pasangan popular lain termasuk EUR/CZK, GBP/CZK, JPY/CZK dan CHF/CZK. Setiap pasangan ini mempunyai kelebihan dan kekurangannya sendiri, jadi penting untuk menyelidik setiap orang sebelum membuat keputusan yang paling sesuai untuk strategi perdagangan anda.

Sebagai contoh, EUR/CZK mungkin menawarkan kecairan yang lebih besar berbanding dengan USD/CZK kerana Euro adalah mata wang kedua yang paling banyak didagangkan di dunia; Walau bagaimanapun, ia mungkin lebih tidak menentu kerana potensi risiko politik dan ekonomi di zon euro.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Keperluan margin minimum
  • Spread paling ketat
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira ke mana arah perubahan harga dan dengan pelaburan modal yang rendah.

Forex
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Nikmati kecairan yang hebat

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg