expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dolar kepada HKD

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa Berdagang

Tentang

Sejarah

Mengapa Berdagang

Pasangan mata wang USDHKD (Dolar AS ke Hong Kong) adalah instrumen kewangan penting bagi peniaga dan pelabur. Dolar AS adalah mata wang rizab global dan digunakan dalam urus niaga yang tidak terkira banyaknya di seluruh dunia. Sementara itu, dolar Hong Kong berfungsi sebagai mata wang serantau utama yang digunakan dalam pelbagai aktiviti perdagangan antarabangsa di rantau Asia Pasifik. Pasangan mata wang ini menawarkan kecairan yang luar biasa dan popular di kalangan pelabur jangka panjang.

Adalah penting untuk diperhatikan bahawa pasangan mata wang USDHKD telah menyaksikan turun naik yang ketara dalam kadar pertukarannya sejak beberapa tahun yang lalu. Keadaan ekonomi yang mendasari kedua -dua negara dan dasar monetari masing -masing mempunyai pengaruh besar ke arah kadar pertukaran pasangan ini. Oleh itu, adalah bijak bagi peniaga dan pelabur yang ingin memanfaatkan pasangan mata wang USDHKD untuk terus menyedari kedua -dua iklim ekonomi semasa di setiap negara serta sebarang perubahan yang berpotensi dalam dasar kewangan masing -masing yang boleh menjejaskan kadar pertukarannya ke hadapan .

Il tasso di cambio del dollaro USA (USD) a Hong Kong Dollar (HKD) ha visto sia alti che bassi nel suo corso della sua storia. At its highest, the USD/HKD exchange rate was 7.8516 in August of 2018. The lowest recorded exchange rate between these two currencies was 7.70 in October of 2003. Investors should be aware of these risks before investing in any currency pair, including USD/ HKD.

Come per qualsiasi investimento, è importante fare le tue ricerche e comprendere i rischi coinvolti prima di investire. Con un'attenta due diligence, gli investitori possono prendere decisioni informate e potenzialmente beneficiare delle fluttuazioni in USD/HKD.

USDHKD adalah pasangan mata wang yang menarik untuk peniaga kerana kecairan yang tinggi, spread yang rendah dan pelbagai instrumen yang tersedia. Ia juga merupakan pasangan yang paling cair di pasaran dolar Hong Kong, yang menawarkan akses kepada peniaga ke kolam kecairan yang lebih besar. Di samping itu, dolar AS adalah mata wang utama yang digunakan di seluruh dunia dan mempunyai pengaruh yang kuat terhadap pasaran global, menjadikan USDHKD sebagai pasangan yang ideal untuk perdagangan.

Pedagang pasangan mata wang lain harus mempertimbangkan termasuk EURUSD, GBPSGD, EURTRY dan NZDUSD. Pasangan ini adalah antara yang paling banyak didagangkan di dunia dan menawarkan pelbagai instrumen untuk dipilih. Mereka juga menyediakan akses kepada ekonomi yang berbeza dengan profil risiko/ganjaran yang berbeza, yang membolehkan peniaga mempelbagaikan portfolio mereka.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Keperluan margin minimum
  • Spread paling ketat
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira ke mana arah perubahan harga dan dengan pelaburan modal yang rendah.

Forex
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Nikmati kecairan yang hebat

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg