expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

NZD kepada CAD

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Pasangan mata wang New Zealand Dolar (NZD) berbanding pasangan mata wang Kanada (CAD) adalah salah satu pasangan utama yang paling popular untuk peniaga. NZD/CAD adalah pasangan yang menarik untuk ditonton kerana turun naik dan kecairan yang tinggi. Ini menjadikannya mudah untuk memasuki dan keluar perdagangan dalam pasangan ini dengan cepat dan menguntungkan.

Peniaga sering melihat perbezaan kadar faedah antara New Zealand dan Kanada ketika berdagang pasangan ini. New Zealand biasanya mempunyai kadar faedah yang lebih tinggi daripada Kanada, yang boleh menyebabkan penghargaan NZD berbanding dengan CAD apabila penyebarannya luas. Di samping itu, pasangan mata wang ini cenderung sensitif terhadap harga komoditi, terutamanya komoditi yang dieksport oleh kedua -dua negara. Akibatnya, peniaga dan pelabur yang berminat harus memberi perhatian kepada komoditi seperti tenusu, kayu, dan mineral.

Pasangan NZD ke CAD CAD telah menyaksikan beberapa perubahan penting sejak penubuhannya pada tahun 2000. Pasangan itu berjaya mencapai titik tertinggi 0.98 pada 4 November 2016, sementara juga memukul salah satu titik terendah 0.60 pada 6 Oktober 2000 Ini menunjukkan bahawa terdapat pelbagai potensi bagi peniaga untuk mendapat manfaat daripada turun naik pasangan ini.

Oleh itu, adalah penting untuk mengawasi sejarah harga dan menentukan sama ada terdapat peluang yang berpotensi untuk perdagangan yang menguntungkan. Di samping itu, pemahaman apabila titik tertinggi dan terendah telah dicapai pada masa lalu dapat membantu peniaga menjangkakan arah mana harga yang mungkin akan berlaku pada masa akan datang. Dengan sedikit penyelidikan, peniaga boleh membuat keputusan yang tepat dan memanfaatkan turun naik pasangan mata wang ini.

Pasangan mata wang NZDCAD adalah pilihan yang menarik untuk peniaga kerana turun naik yang berpotensi. Pasangan ini terdiri daripada dolar New Zealand dan dolar Kanada, dua mata wang dengan kehadiran yang kuat di pasaran kewangan global. Gabungan kedua -dua mata wang ini mewujudkan satu set unik peluang perdagangan yang dapat menghasilkan pulangan yang besar jika diuruskan secara bijak.

Sebagai tambahan kepada NZDCAD, peniaga juga harus mempertimbangkan pasangan mata wang AUDJPY dan EURGBP. Pasangan ini menggabungkan dua mata wang yang paling penting di dunia -dolar Australia dan yen Jepun, serta peluang mewujudkan Euro dan British untuk pelbagai perdagangan. Apabila berdagang pasangan ini, adalah penting untuk menyedari trend dan korelasi yang wujud di antara mereka, kerana ini boleh menjejaskan pulangan keseluruhan anda.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Keperluan margin minimum
  • Spread paling ketat
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira ke mana arah perubahan harga dan dengan pelaburan modal yang rendah.

Forex
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Nikmati kecairan yang hebat

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg