expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa Berdagang

Tentang

Sejarah

Mengapa Berdagang

Pasangan mata wang GBP/SGD terdiri daripada Pound British (GBP) dan Singapura Dolar (SGD). Pasangan ini digunakan secara meluas oleh peniaga yang ingin memanfaatkan turun naik dalam kadar pertukaran antara kedua -dua negara.

Oleh kerana kedua -dua negara yang kukuh, pasangan GBP/SGD menawarkan peniaga -peniaga kecairan dan peluang perdagangan yang mencukupi. Ia juga menarik bagi mereka yang mencari pelaburan yang lebih stabil memandangkan kedua -dua mata wang disokong oleh kerajaan masing -masing.

Akhirnya, pasangan ini juga boleh menjadi pilihan yang baik bagi mereka yang ingin mempelbagaikan portfolio mereka kerana ia tidak berkaitan secara langsung dengan mata wang dunia utama yang lain. Dengan strategi dan analisis yang betul, peniaga boleh memanfaatkan pergerakan pasaran yang kecil untuk mencapai kejayaan.

Pasangan mata wang GBP/SGD adalah pilihan yang popular bagi peniaga yang ingin memanfaatkan turun naik kadar pertukaran antara pound British dan dolar Singapura. Prestasi sejarah pasangan ini dapat memberikan wawasan yang berharga kepada pergerakan harga masa depan yang berpotensi.

Sejak tahun 2000, GBP/SGD telah diniagakan dalam julat sempit keseluruhan. Pada awal tahun 2020, ia mencapai tahap tertinggi sejak krisis kewangan tahun 2008, dengan perdagangan GBP sekitar S $ 2. Terdapat penurunan harga umum pada separuh kedua tahun 2020 disebabkan ketidakpastian ekonomi global, dengan tenggelam GBP serendah S $ 1.85. Penurunan ini sebahagian besarnya dibalikkan pada awal 2021 dengan harga yang mencapai hampir $ 2 lagi.

GBP/SGD terus tidak menentu pada tahun 2021 dan peniaga harus mengawasi faktor -faktor utama seperti data ekonomi dari UK dan Singapura, rundingan Brexit, dan sebarang perkembangan politik yang boleh menjejaskan nilai mata wang sama ada.

Pasangan mata wang GBP/SGD adalah pilihan yang menarik untuk peniaga yang ingin memanfaatkan turun naik kadar pertukaran antara pound British dan dolar Singapura. Dengan ekonomi dan kerajaan mereka yang kuat yang menyokong kedua -dua mata wang, pasangan ini menawarkan peluang kecairan dan perdagangan yang mencukupi.

Peniaga boleh mendapat manfaat daripada pasangan ini jika mereka mempunyai pemahaman yang baik tentang asas, sentimen pasaran, dan analisis teknikal. Dengan berhati -hati mengikuti perkembangan yang berkaitan dengan data ekonomi dari kedua -dua negara serta berita politik, peniaga boleh memanfaatkan pergerakan pasaran yang kecil untuk mencapai kejayaan.

Akhirnya, pasangan ini mungkin merupakan pilihan yang baik bagi mereka yang ingin mempelbagaikan portfolio mereka kerana bukan korelasi dengan mata wang dunia utama yang lain. Dengan strategi yang betul, peniaga boleh membuat pulangan yang sihat dari perdagangan GBP/SGD.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Keperluan margin minimum
  • Spread paling ketat
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira ke mana arah perubahan harga dan dengan pelaburan modal yang rendah.

Forex
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Nikmati kecairan yang hebat

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg