expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Euro kepada Złoty

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Pasangan mata wang EUR/NOK terdiri daripada Euro, mata wang rasmi negara -negara yang membentuk zon Euro dan Krone Norway, yang digunakan di Norway. Pasangan mata wang ini adalah yang sangat menarik untuk ditonton, kerana ia boleh dipengaruhi oleh peristiwa geopolitik, bekalan dan permintaan kedua -dua mata wang, harga minyak dan data ekonomi dari Norway dan zon Euro.

Secara semula jadi, Krone Norway sangat sensitif terhadap perubahan harga minyak. Ini disebabkan oleh fakta bahawa Norway mempunyai industri eksport minyak dan gas yang besar, jadi apabila harga minyak mentah meningkat atau berkurangan dengan ketara, ia akan memberi kesan kepada nilai Krone. Oleh itu, apa -apa berita yang berkaitan dengan pengeluaran minyak mentah atau peristiwa geopolitik lain yang berkaitan dengan minyak boleh menyebabkan pasangan mata wang EUR/NOK turun naik.

Sejarah harga pasangan mata wang EUR/NOK sepanjang tahun lalu telah menyaksikan beberapa tahap tinggi dan rendah. Tahap tertinggi yang dicapai dalam 5 tahun yang lalu ialah 12.5 pada 20 Mac, 2020, manakala yang paling rendah ialah 9.43 pada 22 Jun, 2018. Tahap ini mewakili perbezaan 17% antara titik puncak dan palung.

Dalam 12 bulan yang lalu, pasangan mata wang telah menyaksikan purata 11.6 hingga 9.6, perbezaan 17.24%. Mengetahui sejarah harga ini boleh menjadi alat yang berguna untuk peniaga kerana mereka merancang strategi mata wang mereka dan menilai risiko yang berpotensi. Pelabur juga harus mengawasi perkembangan berita yang berkaitan dengan kedua -dua Kesatuan Eropah dan Norway yang boleh menjejaskan kadar pertukaran EUR/NOK.

Pasangan mata wang Euro dan Poland Złoty (EURPLN) ialah pilihan popular di kalangan pedagang kerana kecairan yang besar dalam pasaran, spread yang ketat dan kos transaksi yang rendah. EURPLN mewakili dua ekonomi terbesar di Eropah Tengah – Jerman dan Poland, yang kedua-duanya merupakan ahli Kesatuan Eropah.

Sebagai tambahan kepada EURPLN, pedagang juga harus mempertimbangkan pasangan mata wang lain apabila berdagang. Euro ialah mata wang kedua paling banyak didagangkan di dunia, dan terdapat banyak pasangan lain yang melibatkan Euro yang menawarkan peluang berbeza untuk pedagang. Ini termasuk EURUSD (Euro/Dolar AS), EURGBP (Euro/Pound British) dan EURCAD (Euro/Dolar Kanada). Dengan melihat pelbagai mata wang, peniaga boleh mendapat pendedahan kepada pasaran yang berbeza dan mempelbagaikan portfolio dagangan mereka.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Tanpa Kerumitan, dengan saiz perdagangan yang fleksibel serta tanpa komisen!*

  • Keperluan margin minimum
  • Spread paling ketat
  • Platform yang mudah digunakan

*Bayaran lain mungkin dikenakan.

Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira ke mana arah perubahan harga dan dengan pelaburan modal yang rendah.

Forex
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Nikmati kecairan yang hebat

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg