expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Yearn Finance

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Yearn Finance (YFIUSD) dengan cepat menjadi salah satu protokol kewangan yang paling popular di ekosistem Defi. Ditubuhkan pada tahun 2020 oleh Andre Cronje, Kewangan Yearn bertujuan untuk menyediakan pengguna dengan akses kepada peluang pertanian hasil hasil tinggi dan strategi pengurusan aset automatik untuk kriptografi mereka.

Dengan pendekatan yang inovatif terhadap tokenomik dan pertanian hasil, Kewangan Yearn telah menyaksikan pertumbuhan dan pengangkatan yang luar biasa sepanjang tahun lalu. Platform ini menawarkan pelbagai produk dan ciri termasuk peti besi hasil, kolam kecairan, token tadbir urus, dan perdagangan leverage. Esher juga menyediakan pengguna dengan perkhidmatan pinjaman/pinjaman percuma melalui integrasi AAVE mereka. Dengan pendekatan yang unik untuk protokol defi, Kewangan Yearn telah menjadi salah satu pesaing utama di pasaran.

Yearn Finance (YFIUSD) telah melakukan perjalanan yang luar biasa dalam tempoh 5 tahun yang lalu. Pada 9 Mei 2021, ia mencapai harga tertinggi 93435.53 USD dan sejak itu, telah melihat penurunan yang perlahan tetapi mantap kepada harga dagangan semasa berhampiran 6000 USD. Harga yang direkodkan paling rendah ialah 4069.14 USD pada 12 Jun 2022. Ia adalah aset yang menarik untuk memberi perhatian kerana ia sangat tidak menentu dan boleh berayun sama ada bergantung kepada keadaan pasaran.

Sebagai peniaga, adalah penting untuk terus berjaga -jaga dan menyedari pergerakan harga. Analisis yang teliti terhadap sejarah aset dapat memberikan wawasan yang berharga tentang tingkah laku masa depannya. Juga, dengan memahami kitaran pasaran yang berbeza, seseorang boleh mencari peluang untuk menjana keuntungan.

Sudah jelas bahawa Yearn Finance (YFIUSD) menarik kepada peniaga kerana beberapa sebab, seperti kecairan yang tinggi dan kos urus niaga yang rendah. Walau bagaimanapun, ia juga dilengkapi dengan beberapa kelemahan termasuk kekurangan pilihan lindung nilai, pasangan perdagangan terhad dan pasaran yang agak tidak cair.

Nasib baik, terdapat beberapa token lain yang boleh dipertimbangkan oleh peniaga jika Kewangan Yearn (YFIUSD) tidak sesuai. Sebagai contoh, Bitcoin (BTCUSD) adalah pilihan yang baik bagi mereka yang ingin melabur dalam cryptocurrency yang selamat dengan kecairan yang tinggi dan kos urus niaga yang rendah. Ethereum (ETHUSD) adalah satu lagi pilihan yang popular kerana ia menawarkan pelbagai pilihan pasangan dan pilihan lindung nilai. Akhirnya, terdapat beberapa altcoin dan token lain yang menawarkan ciri -ciri dan peluang yang unik untuk mempelbagaikan portfolio mereka.

Pada akhirnya, pilihan terbaik untuk peniaga bergantung kepada keperluan dan matlamat masing -masing, jadi penting untuk melakukan penyelidikan anda sebelum melabur dalam mana -mana token.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg