expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

XRP JPY

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Xrpjpy, atau Ripple ke Yen Jepun, adalah salah satu pasangan perdagangan yang paling aktif di dunia. Sebagai peniaga, anda boleh mengambil kesempatan daripada pasangan ini untuk mendapatkan pendedahan kepada kedua -dua mata wang dan mendapat manfaat daripada mana -mana pergerakan harga yang berpotensi dalam pasangan. XRPJPY sangat berfaedah kerana penyebarannya yang ketat dan yuran perdagangan yang rendah, membantu menjadikannya cara yang kos efektif bagi peniaga untuk memasuki dan keluar dari pasaran.

Tambahan pula, pergerakan harga Ripple sering dikaitkan dengan orang -orang kriptografi lain, yang membolehkan anda mempelbagaikan portfolio anda sambil mengambil kesempatan daripada XRPJPY. Dengan analisis yang teliti dan pemahaman tentang XRPJPY, anda boleh membuat keputusan yang tepat mengenai masa membeli atau menjual, meningkatkan peluang anda untuk berjaya dalam pasangan perdagangan popular ini.

Sejarah harga untuk XRPJPY telah melihat beberapa turun naik drastik dalam 5 tahun yang lalu. Harga terendah adalah pada 8 Mac, 2020 pada 12.089 dan yang tertinggi adalah pada 25 April, 2021 pada 181.987. Sehingga Mei 2023, ia berdagang sekitar 60 JPY. Ini menunjukkan bahawa walaupun terdapat perubahan besar dalam harga dari masa ke masa, ia masih merupakan aset yang patut dipertimbangkan dan pemantauan kerana pasaran dapat berubah dengan cepat.

Adalah penting untuk bersaing dengan berita dan trend semasa untuk terus dimaklumkan tentang apa yang boleh menjejaskan pergerakan harga XRPJPY. Di samping itu, pelabur juga perlu mengetahui faktor -faktor lain yang boleh memberi kesan kepada harga seperti peraturan kerajaan atau kemajuan teknologi. Dengan mendidik diri mereka tentang pasaran cryptocurrency, pelabur boleh membuat keputusan yang lebih baik mengenai pelaburan mereka.

Pro perdagangan XRP JPY termasuk akses kepada pelbagai pasaran global, ketelusan dalam buku pesanan, dan yuran transaksi yang rendah. Di samping itu, kecairan XRP memudahkan pelabur memasuki dan keluar dari kedudukan dengan cepat. Kecairan ini juga mewujudkan persekitaran perdagangan yang lebih stabil, kerana terdapat lebih banyak modal yang tersedia untuk menyerap perubahan harga secara tiba -tiba.

Kekurangan perdagangan XRP JPY agak terhad. Mengingati bahawa rangkaian riak dipusatkan dan oleh itu terdedah kepada peraturan kerajaan adalah penting. Di samping itu, sementara XRP menawarkan yuran urus niaga yang rendah berbanding dengan kriptografi lain, ia masih boleh agak mahal berbanding dengan mata wang fiat.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg