expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Waves Coin (WAVESUSD): Live Price Chart

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Waves Coin ialah mata wang kripto terdesentralisasi yang dicipta pada 2016. Ia berdasarkan teknologi blockchain dan menggunakan algoritma konsensus Bukti Pegangan. Waves Coin ialah salah satu mata wang kripto yang paling popular, menduduki tempat ke-16 mengikut permodalan pasaran.

Waves Coin dicipta oleh Alexander Ivanov, seorang ahli fizik dan usahawan Rusia. Beliau mengembangkan idea untuk Waves Coin semasa mengerjakan tesis PhD mengenai fizik nuklear. waves diilhamkan oleh mata wang kripto lain seperti Bitcoin dan Ethereum, tetapi Ivanov mahu mencipta syiling yang lebih mesra pengguna dan boleh diakses oleh khalayak yang lebih luas.

Waves Coin mempunyai beberapa ciri unik yang menjadikannya berbeza daripada mata wang kripto lain. Salah satunya ialah penggunaan Bukti-Daripada.

Gelombang juga membenarkan pertukaran token ini pada pertukaran terdesentralisasi. Harga syiling Waves telah menyaksikan banyak turun naik sejak penubuhannya. Harga gelombang ke USD adalah serendah $0.01 dan setinggi $17. Pada 2017, harga syiling Waves mencapai paras tertinggi sepanjang masa sebanyak $16.31 USD. Walau bagaimanapun, harga syiling Waves kemudiannya jatuh ke paras terendah $0.11 USD pada 2018. Sejarah harga syiling Waves menunjukkan bahawa syiling itu telah mengalami banyak pasang surut,

Kontrak Waves untuk perbezaan (CFD) membolehkan pedagang membuat spekulasi mengenai harga Waves tanpa benar-benar memiliki aset asas. CFD didagangkan pada leveraj, bermakna peniaga boleh memasuki kedudukan yang lebih besar daripada baki akaun mereka. Ini boleh membawa kepada keuntungan yang besar jika perdagangan memihak kepada pedagang, tetapi juga kepada kerugian besar jika perdagangan bertentangan dengan pedagang. Jika anda ingin melabur dalam Waves, pastikan anda membuat penyelidikan dan memahami risiko yang terlibat sebelum berbuat demikian.

Terdapat beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan semasa membuat keputusan sama ada untuk berdagang atau melabur dalam Waves Coin. Terdapat beberapa perbezaan utama antara kedua-dua aktiviti ini yang harus dipertimbangkan sebelum membuat keputusan yang sesuai untuk anda.

Melabur dalam syiling Waves bermakna anda membeli aset asas dan memegangnya untuk keuntungan jangka panjang. Manfaat utama strategi ini ialah anda boleh meraih ganjaran daripada sebarang penghargaan dalam nilai syiling. Walau bagaimanapun, terdapat juga beberapa risiko yang perlu dipertimbangkan. Pertama, terdapat risiko bahawa syiling Waves akan kehilangan nilai. Kedua, terdapat risiko bahawa syarikat di sebalik syiling Waves akan gagal, yang boleh menyebabkan kerugian pelaburan anda.

Syiling gelombang dagangan secara amnya merujuk kepada membeli dan menjual aset untuk mendapatkan keuntungan daripada pergerakan harga. Ini boleh dilakukan di bursa atau melalui platform kontrak untuk perbezaan (CFD). Dagangan sering dianggap lebih spekulatif dan berisiko daripada melabur, kerana ia melibatkan percubaan untuk meramalkan pergerakan harga jangka pendek. Kontrak untuk dagangan perbezaan, sebaliknya, membolehkan anda membuat spekulasi mengenai pergerakan harga syiling Waves tanpa benar-benar memilikinya.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg