expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

VeChain

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Sebagai platform blockchain peringkat perusahaan terkemuka di dunia, VeChain menyediakan satu set alat dan perkhidmatan yang komprehensif untuk membolehkan perusahaan untuk mewujudkan ekosistem perniagaan yang diedarkan dan selamat.

Dengan kos urus niaga yang rendah, teknologi kontrak pintar maju, dan infrastruktur yang mantap, VeChain berada di kedudukan yang baik untuk menjadi sebahagian penting dari ekonomi blockchain perusahaan global. Bagi peniaga, VeChain menawarkan peluang yang baik untuk membeli dan memegang VETUSD sebagai pelaburan kerana kecairan yang tinggi dan potensi untuk keuntungan jangka panjang. Selain itu, peniaga boleh membuat keuntungan dengan membuat spekulasi mengenai pergerakan harga token VeChain.

VeChain (VETUSD) telah menjadi perjalanan rollercoaster untuk peniaga dalam tempoh lima tahun yang lalu. Selepas memukul titik terendah 0.002 pada 8 Mac 2020, ia melonjak ke titik tertinggi 0.278 pada 11 April 2021.

Sejak itu, terdapat pancang dan dips lebih lanjut tetapi pada Mei 2023, ia didagangkan sekitar 0.02. Dengan potensi untuk turun naik lebih lanjut dan pergerakan harga secara tiba -tiba, VETUSD adalah pilihan yang menarik untuk peniaga yang ingin memanfaatkan pasaran cryptocurrency.

Apabila perdagangan VeChain (VETUSD), penting untuk memahami kebaikan dan keburukan yang datang dengannya. Di samping itu, peniaga mempunyai akses kepada teknologi canggih yang membolehkan pengesanan masa nyata dan pengesahan data rantaian bekalan, serta kelajuan urus niaga ultrafast. Di samping itu, rangkaian blockchainnya direka untuk mengendalikan skala besar, menjadikannya pilihan yang sesuai untuk aplikasi kewangan global.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa potensi risiko yang terlibat dalam perdagangan VeChain (VETUSD). Sebagai contoh, penggunaannya sebagai mata wang masih agak terhad dan rangkaian belum diuji pada skala lagi. Di samping itu, volatiliti pasaran cryptocurrency boleh bermakna peniaga mengalami kerugian yang curam jika harga pasaran menurun dengan ketara.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg