expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Tezos

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

TEZOS (XTZUSD) adalah platform blockchain sumber terbuka yang dibangunkan dan dilancarkan pada tahun 2018. Ia adalah rangkaian yang tidak berpusat, tanpa izin yang membolehkan penggunanya untuk memangkas token XTZ untuk mendapatkan rangkaian. Ini bermakna bahawa mereka yang memangkas token mereka mendapat ganjaran dengan XTZ tambahan untuk membantu mengekalkan keselamatan rangkaian.

Token XTZ telah menyaksikan pertumbuhan harga yang kukuh sejak pelancarannya, menjadikannya aset yang menarik untuk peniaga mencari keuntungan jangka panjang. Seperti mana -mana cryptocurrency, perdagangan mungkin berisiko dan penting untuk menyelidik pasaran dengan teliti sebelum melabur di Tezos (XTZUSD). Di samping itu, terdapat beberapa langkah keselamatan di tempat di rangkaian Tezos yang membantu melindungi dana pelabur. Dengan mengikuti amalan terbaik apabila berdagang TEZOS (XTZUSD), pelabur boleh memaksimumkan keuntungan mereka yang berpotensi.

Harga Tezos (XTZUSD) mempunyai lima tahun yang lalu yang tidak menentu, dengan rendah 0.315 pada bulan Disember 2018 dan tinggi 9.175 pada bulan Oktober 2021. Pada masa ini, cryptocurrency didagangkan sekitar 0.9 pada Mei 2023 - penurunan yang ketara dari Ia sepanjang masa tinggi, tetapi masih dari rendah sepanjang masa.

Walaupun ini boleh menjadi agak menakutkan bagi peniaga, ia juga memberi peluang kepada mereka yang bersedia mengambil risiko dan melabur di Tezos pada masa yang tepat. Kuncinya adalah untuk tetap up to date pada keadaan pasaran dan berita yang mengelilingi XTZUSD supaya anda bersedia apabila saat itu timbul.

TEZOS Perdagangan (XTZUSD) adalah pilihan yang menarik untuk peniaga kerana potensi pulangan pelaburan yang tinggi. XTZUSD mempunyai sejarah panjang pergerakan harga yang signifikan, yang memberi peluang untuk berpotensi memperoleh keuntungan yang besar dalam tempoh masa yang singkat dengan kemudahan relatif. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa kelemahan yang berkaitan dengan perdagangan XTZUSD yang perlu dipertimbangkan ketika memilih token perdagangan.

Pedagang yang mempertimbangkan perdagangan XTZUSD juga harus mengambil kira ketidaktentuan potensinya. Harga XTZUSD boleh berayun secara dramatik dalam kedua -dua arah, menghasilkan keuntungan yang tinggi bagi mereka yang dapat meramalkan dan memanfaatkan pergerakan ini dengan tepat, tetapi juga berpotensi membawa kepada kerugian yang besar bagi mereka yang membuat pilihan yang salah.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg