expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Roma Fan Token

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Roma Fan Token (ASRUSD) adalah aset digital yang menawarkan hak eksklusif, ganjaran dan pengalaman yang dikaitkan dengan A.S. Kelab Bola Sepak Roma. Token ini diuruskan oleh platform Socios, yang menggunakan teknologi blockchain untuk memberikan ketelusan dan keselamatan untuk pemegang token. Dengan ASRUSD, peminat boleh membeli tiket perlawanan, barangan, pengalaman peminat eksklusif dan banyak lagi.

Dengan menggunakan Token Fan Roma, peminat juga boleh mengambil bahagian dalam pemilihan untuk mempengaruhi keputusan kelab dan mendapat ganjaran dari kelab. Ini adalah cara yang baik untuk peminat bola sepak untuk mendekati pasukan kegemaran mereka sambil diberi ganjaran dengan faedah pemegang token.

Peniaga yang berminat dengan harga sejarah Roma Fan Token (ASRUSD) harus mengambil kira beberapa petunjuk penting. Dengan melihat carta harga langsung kami, peniaga dapat memperoleh pandangan tentang situasi pasaran semasa dan membuat keputusan yang lebih tepat.

Salah satu petunjuk yang paling berguna ialah Indeks Kekuatan Relatif (RSI), yang mengukur kelajuan dan magnitud perubahan harga baru -baru ini. RSI boleh membantu peniaga mengenal pasti apabila aset mungkin berlebihan atau melampaui batas.

Akhirnya, peniaga harus mengawasi purata bergerak (MA). MA membantu mengenal pasti arah trend dengan melicinkan turun naik harga jangka pendek dan menonjolkan trend jangka panjang. Dengan menggabungkan pelbagai jenis MA, peniaga boleh menjana isyarat yang lebih dipercayai mengenai keadaan pasaran semasa.

Perdagangan Roma Fan Token (ASRUSD) memerlukan tahap kepakaran dan pengetahuan tertentu mengenai pasaran cryptocurrency untuk membuat keputusan yang tepat. Dagangan boleh berisiko, jadi penting untuk melakukan penyelidikan anda sebelum melompat. Juga, kos yang berkaitan dengan membeli atau menjual boleh ditambah dengan cepat, jadi pastikan anda mempertimbangkan semua yuran yang berkaitan dengan perdagangan.

Singkatnya, Trading Roma Fan Token (ASRUSD) mempunyai kebaikan dan keburukannya. Jika anda selesa dengan risiko yang terlibat dan memahami bagaimana pasaran cryptocurrency berfungsi, maka ia boleh menjadi cara yang menarik untuk melibatkan diri sebagai Roma dan peminatnya. Tetapi jika anda tidak bersedia untuk mengambil risiko atau baru untuk perdagangan cryptocurrency, mungkin lebih baik untuk menjauhkan diri dan berpegang dengan cara yang lebih tradisional untuk menunjukkan sokongan anda. Sama ada cara, pastikan anda memahami potensi risiko sebelum melabur dalam ASRUSD.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg