expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

QTUM

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Qtum (diucapkan "kuantum") adalah platform berasaskan blockchain yang direka untuk menyokong kontrak pintar dan dApps. Sebagai sumber terbuka, protokol blockchain hibrid, Qtum menggabungkan keselamatan model UTXO Bitcoin dengan teknologi mesin maya Ethereum (EVM) untuk membolehkan skalabilitas dan interoperabiliti yang lebih besar antara blok blok yang sedia ada.

Dengan menggabungkan blockchain bitcoin dengan teknologi Ethereum, Qtum menyelesaikan banyak kelemahan aplikasi blockchain semasa. Qtum adalah platform yang ideal untuk pemaju untuk membuat dan menggunakan aplikasi yang diedarkan yang boleh berinteraksi antara satu sama lain dengan cara yang selamat dan cekap.

Qtum mempunyai sejarah harga bergolak dalam tempoh lima tahun yang lalu. Harga terendah Qtum adalah 0.77 pada 8 Mac 2020 manakala yang tertinggi ialah 35.38 pada 2 Mei 2021. Sehingga Mei 2023, harga dagangan melayang sekitar 3 dolar AS. Perlu diingat bahawa harga Qtum cenderung agak tidak menentu, jadi peniaga harus menyedari potensi risiko sebelum membuat pelaburan.

Dengan sedikit penyelidikan dan ketekunan wajar, bagaimanapun, pelabur boleh memanfaatkan keadaan pasaran semasa untuk meraih ganjaran dari pelaburan mereka di Qtum.

Qtum adalah blockchain sumber terbuka dan cryptocurrency yang direka untuk membolehkan urus niaga selamat antara pelbagai pihak. Qtum menggabungkan Teknologi Mesin Maya Bitcoin Core dan Ethereum untuk mewujudkan platform yang menyokong kontrak pintar, aplikasi terdesentralisasi (DApps), dan banyak lagi.

Salah satu kelebihan utama perdagangan Qtum ialah ia menyediakan platform yang selamat untuk melaksanakan kontrak pintar dan berinteraksi dengan dApps. Selain itu, mekanisme konsensus hibridnya menawarkan kelajuan urus niaga yang lebih cepat daripada blok blok tunggal seperti Bitcoin. Di samping itu, Qtum menggunakan sistem bukti (PoS), yang menjadikannya lebih tahan terhadap 51% serangan. Ini menjadikan Qtum pilihan yang baik untuk peniaga yang mahukan lapisan keselamatan tambahan.

Sebaliknya, Qtum masih agak baru, yang bermaksud bahawa ia mungkin lebih tidak menentu daripada beberapa kriptografi veteran seperti Bitcoin dan Ethereum. Di samping itu, topi pasaran yang rendah boleh membuat Qtum perdagangan sukar pada masa -masa, kerana sukar untuk mencari kecairan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg