expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Polygon

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Koin Polygon (MATICUSD) adalah token cryptocurrency berasaskan Ethereum yang dibangunkan untuk memudahkan urus niaga cepat, berskala, dan kos rendah. MATICUSD menyediakan platform untuk pemaju untuk membina aplikasi yang terdesentralisasi dengan kelebihan tambahan skalabiliti dan kos yang lebih rendah daripada penyelesaian blockchain yang sedia ada. Fungsi utama duit syiling adalah untuk membolehkan pengguna mengakses perkhidmatan kewangan yang terdesentralisasi dengan mudah seperti pembayaran peer-to-peer, duit syiling yang stabil, dan aplikasi DeFi.

Ia juga menawarkan pelbagai ciri yang meningkatkan pengalaman pengguna di platform, seperti kelajuan transaksi dekat, yuran urus niaga yang rendah, sokongan untuk pelbagai blok, dan kontrak pintar terjamin. Akibatnya, MATICUSD telah mendapat daya tarikan di kalangan peniaga dan pelabur dalam pasaran cryptocurrency. Ciri -ciri canggihnya menjadikannya pilihan yang menarik untuk pasaran tradisional, serta mereka yang ingin terlibat dengan kriptografi.

Harga Matic ke USD telah agak tidak menentu sejak lima tahun yang lalu. Ia mencapai paras tertinggi sepanjang 2.732 pada 19 Disember, 2022 dan seterusnya menurun ke tahap rendah 0.323 pada 12 Jun, 2022. Sehingga Mei 2023, ia didagangkan sekitar 0.8 USD. Ini dapat memberi peluang kepada orang yang ingin melabur dalam MATICUSD. Dengan pasaran yang tidak dapat diramalkan, penting untuk dimaklumkan dan membuat keputusan perdagangan yang bijak. Adakah penyelidikan anda sebelum terlibat dengan MATICUSD!

Ia juga penting untuk terus mengetahui tentang berita terkini mengenai MATICUSD seperti perkembangan baru, perkongsian, dan pengumuman. Tetap dimaklumkan akan membantu anda membuat keputusan yang lebih baik untuk memaksimumkan keuntungan.

Dagangan Polygon adalah pilihan yang baik untuk mana -mana peniaga yang ingin terlibat dalam perdagangan cryptocurrency. Ia menyediakan pelbagai ciri dan kelebihan yang berguna, seperti tiada yuran, jenis pesanan yang kuat, dan makluman berita. Selain itu, platform menyokong pelbagai blok dan token.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa kelemahan yang perlu anda ketahui. Sebagai contoh, yuran perdagangan platform lebih tinggi jika dibandingkan dengan beberapa pertukaran lain. Dan sukar untuk menavigasi untuk peniaga baru yang tidak digunakan untuk menavigasi struktur menu kompleks.

Jika anda mencari alternatif untuk Matic ke USD, terdapat banyak token dan platform lain di luar sana yang boleh menawarkan ciri dan faedah yang berbeza. Beberapa token yang paling popular adalah Binance Coin, Theta, dan Ethereum. Setiap token mempunyai kelebihan dan kekurangannya sendiri untuk peniaga, jadi penting untuk menyelidik setiap orang untuk mengetahui yang paling sesuai untuk perdagangan anda

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg