expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Monero

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Monero juga popular dengan mereka yang mencari bentuk wang yang terdesentralisasi dan tidak dibenarkan. Oleh itu, ia telah mendapat sokongan di kalangan peminat aset digital, peniaga, peniaga, dan pelabur. Dengan populariti yang semakin meningkat, ia telah menjadi salah satu kriptografi teratas dari segi permodalan pasaran dan jumlah dagangan harian. Oleh itu, Monero adalah pilihan yang sangat baik bagi mereka yang ingin melabur dalam bentuk mata wang digital yang selamat dan swasta.

Masa depan kelihatan cerah untuk Monero, dengan tumpuan yang kuat terhadap privasi terus menarik lebih banyak pengguna dan peniaga. Sifatnya yang terdesentralisasi juga menyediakan lapisan keselamatan tambahan, menjadikannya pilihan yang selamat bagi sesiapa yang ingin menyimpan aset digital dengan selamat. Apabila ruang crypto terus berkembang, Monero berada di kedudukan yang baik untuk menjadi salah satu kriptografi teratas dari segi permodalan pasaran dan jumlah perdagangan harian.

Harga Monero (XMRUSD) telah agak tidak menentu sejak 5 tahun yang lalu, dari rendah 26.704 pada 8 Mac 2020 hingga tinggi 517.62 pada 2 Mei 2021. Sekarang pada bulan Mei 2023, XMRUSD didagangkan sekitar 150, mewakili a Penurunan yang ketara dari tinggi sepanjang masa.

Walaupun kecederaan keseluruhan di pasaran, masih ada potensi untuk harga monero meningkat memandangkan teknologi inovatif dan asas pengguna yang semakin meningkat. Pelabur harus mengawasi pergerakan harga XMRUSD dan bersedia untuk memanfaatkan sebarang perubahan penting dalam masa terdekat.

Apabila berdagang XMR/USD, terdapat beberapa pertimbangan penting yang perlu diambil kira oleh peniaga. Pertama, sementara XMR sangat cair dan sangat tidak menentu, harganya masih agak tidak menentu yang boleh menyebabkan perubahan yang lebih besar dalam harga dan peningkatan risiko. Kedua, XMR belum tersedia secara meluas di bursa utama yang boleh menjadikannya sukar untuk mengakses aset dalam kuantiti yang besar. Akhirnya, peniaga harus sentiasa ingat bahawa kriptografi masih merupakan kelas aset yang agak baru dengan masa depan yang tidak menentu.

Serta perdagangan XMR/USD, terdapat banyak instrumen kewangan lain yang boleh dipertimbangkan oleh peniaga. Ini termasuk derivatif seperti pilihan, niaga hadapan dan CFD yang menawarkan pedagang keupayaan untuk membuat spekulasi pada harga masa depan XMR atau aset lain tanpa perlu memilikinya secara langsung. Terdapat juga pelbagai dana dan ETF yang memberikan pendedahan kepada aset crypto dengan cara yang lebih pelbagai. Akhirnya, peniaga boleh melihat perdagangan dengan leverage untuk meningkatkan keuntungan mereka tetapi juga untuk membesarkan kerugian yang berpotensi.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg