expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Juventus

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Pasangan Juventus Token (JUVEUSD) mewakili kadar pertukaran antara token digital Juventus Football Club, JUV, dan Dolar AS (USD). JUV adalah token berasaskan blockchain yang dibuat untuk meningkatkan penglibatan penggemar dan membolehkan penyertaan dalam acara dan pengalaman kelab eksklusif. Begini bagaimana penukaran berfungsi:

Contoh: Untuk menukar token JUV ke USD, anda menjual 100 token JUV pada pertukaran cryptocurrency pada kadar pertukaran JUVEUSD semasa $ 2 setiap token JUVE. Urus niaga ini dilaksanakan, dan anda menerima $ 200 dalam USD.

Sejarah pasangan JUVEUSD mencerminkan nilai token berhubung dengan dolar AS. Walaupun JUV diperkenalkan baru -baru ini, sejarah nilai dan perdagangannya dipengaruhi oleh faktor -faktor seperti prestasi kelab, sentimen peminat, permintaan pasaran, dan trend pasaran cryptocurrency yang lebih luas.

Token penggemar Juventus (JUVE) diperkenalkan pada akhir 2019 di rantaian Chiliz, sebuah sidechain bukti yang berasaskan Ethereum. Ia berfungsi sebagai token tadbir urus, menyediakan peminat Kelab Bola Sepak Juventus dengan kuasa yang tokenized. Pemegang Juve memperoleh hak mengundi untuk keputusan kelab rasmi, akses eksklusif kepada kandungan pasukan Juventus, hadiah menarik, dan banyak lagi.

Setelah memasuki pasaran sebagai salah satu token kipas terawal, JUVEUSD telah menyaksikan turun naik harga yang signifikan dalam carta crypto. Acara penting berlaku pada 14 Disember 2020, ketika token Juve dan PSG Fan telah disenaraikan di Binance, satu peristiwa penting dalam tokenisasi industri sukan. Harga Juve melonjak, dua kali ganda dari $ 6.94 untuk mencapai $ 15.40 pada 20 Disember. Pada hari berikutnya, ia mencapai tahap tertinggi sepanjang $ 37.83, tetapi menghadapi penurunan selepas kehilangan pertama Juventus dalam musim Serie A Itali menentang ACF Fiorentina. Menjelang akhir Januari 2021, JUV mendapat sokongan pada $ 7.87.

Sebab -sebab untuk berdagang JUVEUSD (token kipas Juventus yang dipasangkan dengan USD) boleh memasukkan kelebihan dan kelemahannya yang berpotensi. Kelebihan termasuk persatuan token dengan kelab bola sepak yang popular, memberikan pengalaman unik peminat dan hak mengundi mengenai keputusan kelab. Ia membolehkan peminat untuk mengambil bahagian dalam acara eksklusif, menerima hadiah, dan terlibat dengan komuniti Juventus. Walau bagaimanapun, perdagangan JUVEUSD mungkin datang dengan keburukan seperti turun naik pasaran dan turun naik harga, dipengaruhi oleh pelbagai faktor termasuk prestasi kelab, sentimen pasaran, dan perubahan peraturan.

Peniaga harus mempertimbangkan toleransi risiko mereka, analisis pasaran, dan pemahaman tentang dinamik asas token sebelum terlibat dalam perdagangan JUVEUSD. Pedagang mata wang sukan lain mungkin mempertimbangkan termasuk: PSG Fan Token (PSGUSD), Barcelona Fan Token (BARUSD) dan Atletico Madrid Fan Token (ATMUSD).

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg