expand/collapse risk warning

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Pengawal Selia:

×
CySEC

Skilling Ltd, dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Pertukaran Cyprus (CySEC) di bawah lesen CIF No. 357/18

Teruskan
FSA

Skilling (Seychelles) Ltd, diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (FSA) di bawah lesen No. SD042

Teruskan

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

Mata wang kripto yang paling popular dan semakin meningkat.

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

IOTA ialah mata wang kripto yang wujud pada lejar teragih sumber terbuka. Sejarah IOTA bermula pada tahun 2015. Ia dicipta oleh David Sønstebø, Dominik Schiener, Sergey Ivancheglo dan Serguei Popov. Mereka membiayai sebahagian projek itu melalui jualan orang ramai. Peminat Crypto menggunakan mata wang kripto lain untuk menaikkan 1,300 BTC (bersamaan dengan $500,000, pada masa itu). IOTA dilancarkan setahun kemudian pada 2016. Pelabur awal menyumbang 5% daripada jumlah bekalan token IOTA. Bekalan awal ini dan, seterusnya, pelabur menjadi sebahagian daripada Yayasan IOTA, di mana penambahbaikan kepada rangkaian kini berpunca.

Transaksi pada rangkaian disahkan oleh nod yang telah meluluskan dua transaksi sebelum ini. Nod ini diawasi oleh nod penyelaras, yang menghilangkan keperluan untuk pengesahan melalui pelombong. Ini menghapuskan yuran transaksi. Itu menjadikan IOTAUSD penyelesaian ideal untuk transaksi mikro dan, oleh itu, Internet Perkara.

Sejarah IOTAUSD adalah menarik dari perspektif perdagangan kerana, tidak seperti instrumen kewangan lain, ia tidak wujud selama 50+ tahun. Sebaliknya, ia adalah produk revolusi mata wang kripto dan, oleh itu, terdedah kepada perubahan ketara. Walau bagaimanapun, tidak seperti sesetengah kripto, harga IOTAUSD telah turun naik terlalu ketara sejak ia dilancarkan pada 2016.

Setelah berkata demikian, harga IOTA cenderung bergerak selari dengan Bitcoin dan mata wang kripto utama yang lain. Ini membawa kepada lonjakan yang tidak pernah berlaku sebelum ini pada 2018 apabila nilai syiling IOTA meningkat lebih daripada 1,300%. Harga IOTAUSD juga boleh dipengaruhi oleh penambahbaikan pada blockchain dan penggunaan arus perdana. Dengan transaksi mikro ciri tertentu kripto ini, sesetengah percaya ia akan menjadi penting dalam Internet Perkara. Akhir sekali, dengan had bekalan sebanyak 2,779,530,283,277,761 IOTA, kelangkaan juga boleh menjejaskan harga IOTAUSD apabila lebih banyak syiling dicipta.

Mengapa anda perlu berdagang syiling IOTA? Kelebihan berdagang IOTAUSD, daripada melabur, ialah anda boleh pergi panjang atau pendek. CFD memungkinkan untuk berdagang IOTA dalam kedua-dua arah kerana anda tidak memiliki aset asas.

Oleh itu, anda boleh membuat spekulasi tentang kenaikan atau penurunan harga, yang boleh berguna dalam pasaran yang tidak menentu, seperti kripto. Walau bagaimanapun, dengan melabur, anda mempunyai kepentingan langsung dalam IOTA kerana anda memiliki syiling. Ini memberi anda keupayaan untuk menyimpannya dalam dompet crypto anda. Kelemahan strategi ini ialah anda hanya akan mendapat keuntungan apabila harga IOTAUSD meningkat.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

device-default.png

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg