expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

ETH JPY

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

ETH JPY cryptocurrency adalah aset penting bagi peniaga. Pasangan mata wang digital ini memberi peluang untuk memanfaatkan turun naik harga kedua -dua ETH dan JPY dalam satu aset. Dengan kecairan yang tinggi, yuran urus niaga yang rendah, dan proses perdagangan yang cepat, ETH JPY memberikan pilihan yang menarik bagi mereka yang ingin mempelbagaikan portfolio mereka atau memanfaatkan turun naik mata wang digital.

Walau bagaimanapun, seperti mana -mana aktiviti perdagangan, terdapat risiko yang wujud kerana sifat pasaran yang tidak dapat diramalkan. Adalah penting bagi peniaga untuk mengetahui risiko -risiko ini dan mengambil langkah -langkah yang sesuai untuk menguruskannya, seperti menetapkan kerugian berhenti atau berhati -hati apabila memasuki kedudukan. Dengan mengurus pendedahan risiko mereka dengan betul, peniaga boleh memanfaatkan ETH JPY untuk memaksimumkan potensi dagangan mereka.

Sejarah harga ETH/JPY sejak 5 tahun yang lalu telah agak tidak menentu. Titik terendah adalah sekitar 9418.18 pada 14 Disember 2018 dan titik tertinggi ialah 529 137.59 pada 12 November 2021. Sehingga Mei 2023, satu ETH didagangkan sekitar 260 000 JPY.

Ini boleh menjadi peluang yang baik bagi peniaga untuk memanfaatkan pergerakan harga ETH/JPY. Adalah penting untuk menjejaki berita pasaran dan menganalisis analisis asas dan teknikal sebelum memasuki mana -mana perdagangan yang melibatkan pasangan ETH/JPY. Mengawasi tahap utama, seperti sokongan dan rintangan dapat membantu peniaga membuat keputusan yang baik ketika berdagang pasangan yang tidak menentu ini.

Jika anda ingin mempelbagaikan portfolio crypto anda, perdagangan ETH JPY adalah pilihan yang menarik. Pasangan ini menawarkan pedagang peluang untuk membeli atau menjual Ethereum terhadap yen Jepun, yang membolehkan mereka mendapat manfaat daripada pelbagai peluang pasaran yang berpotensi.

Salah satu kelebihan utama ETH JPY adalah kecairannya - ia adalah salah satu pasangan crypto yang paling banyak didagangkan di dunia, dan anda akan sentiasa dapat mencari banyak kedalaman pasaran. Walau bagaimanapun, ini juga bermakna terdapat potensi untuk kerugian besar juga - jadi pastikan anda memahami risiko sebelum berdagang.

Jika ETH JPY bukan untuk anda, terdapat banyak pasangan crypto lain yang boleh anda berdagang. Sebagai contoh, BTC USD dan LTC USD adalah pilihan popular, seperti XRP JPY. Walau apa pun strategi perdagangan anda, pasti ada pasangan yang sesuai - jadi pastikan anda melakukan penyelidikan sebelum memulakan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg