expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Ditubuhkan pada 2015, Ethereum ialah blok blok sumber terbuka terdesentralisasi yang mana Ether ialah mata wang kripto asli. Ia sering disebut-sebut sebagai pesaing utama kepada bitcoin, kerana tahap harga dan had pasarannya adalah satu-satunya yang telah hampir dengan angka yang dicapai oleh bitcoin selama ini.

Ia adalah sejenis versi bitcoin yang boleh diprogramkan yang boleh digunakan untuk membina apl dan menggunakan kontrak pintar melalui rantaian blok. Sebagai aset, Ethereum telah mengekalkan paras harga yang tinggi dari semasa ke semasa berbanding kebanyakan mata wang kripto lain, itulah sebabnya ia popular sebagai aset pelaburan. Walau bagaimanapun, ketidaktentuannya yang besar dan bilangan syiling yang tidak terhad yang boleh dihasilkan oleh rangkaian Ethereum juga menjadikannya popular dengan pedagang jangka pendek.

Terdapat banyak faktor yang mendorong pasaran untuk Ethereum, tetapi satu ciri yang sangat ketara ialah trend harganya cenderung sangat dekat dengan pesaingnya, bitcoin. Jika seseorang melihat sejarah harga Ethereum Euro, seseorang akan dengan cepat melihat bahawa puncak dan palungnya mencerminkan BTC hampir sama.

Syiling itu menyaksikan kenaikan awalnya pada penghujung ledakan crypto pertama pada 2017/18, dan kemuncak sepanjang masanya melebihi €4000 telah dicapai pada November 2021, sejurus sebelum kemalangan crypto yang mentakrifkan permulaan 2022. Walaupun turun naiknya, Ethereum telah mengekalkan jumlah nilai yang luar biasa sepanjang beberapa tahun kebelakangan ini dan terus berada di kedudukan sebagai salah satu aset kripto paling mahal di planet ini.

Jika anda ingin melabur dalam kripto jangka panjang, Ethereum mempunyai banyak kelebihan untuk melakukannya. Ia adalah syiling yang terkenal dengan jumlah sokongan institusi yang besar, dengan beberapa bank dan pengurus aset terbesar di dunia memegang jawatan besar dalam Ether.

Bagi peniaga, tahap turun naik yang tinggi mungkin menarik, terutamanya bagi mereka yang menggunakan strategi scalping. Perlu diingat bahawa Ethereum cenderung mempunyai yuran urus niaga yang sangat tinggi yang dilampirkan dan boleh menjadi sangat lambat untuk dipindahkan, bermakna peniaga mungkin lebih suka membuat spekulasi mengenai harganya melalui CFD, dan bukannya membeli aset asas secara langsung.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg