expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Polkadot telah dilancarkan pada Mei 2020 sebagai protokol blockchain menyeluruh yang bertujuan untuk meningkatkan kesalingoperasian antara rantaian blok yang berasingan dan menyediakan keselamatan dikongsi antara semua rantaian yang berbeza tersebut. Secara ringkasnya, Polkadot menyasarkan untuk menjadi rantaian blok bagi semua rantaian blok.

Melalui teknologi inovatifnya, rangkaian Polkadot berpotensi menyelesaikan lebih daripada 1 juta transaksi sesaat. DOT ialah token yang diedarkan sebagai ganjaran kepada pengesah pada rangkaian ini dan merupakan mata wang kripto tunggal rangkaian Polkadot.

Walaupun agak lambat datang ke tempat kejadian, Polkadot telah menarik perhatian serius daripada pelabur dan kini merupakan salah satu syiling paling popular di dunia, dengan topi pasaran global 10 teratas untuk but.

Polkadot adalah cetusan idea Dr Gavin Wood, salah seorang pengasas asal Ethereum. Ia berkongsi banyak persamaan dengan Ethereum dan sejarah harganya secara amnya mencerminkan Ethereum dengan agak kuat, walaupun dari tahap asas yang lebih rendah. DOT mempunyai bekalan yang agak besar iaitu hanya lebih 1 bilion syiling, hampir kesemuanya sedang dalam edaran.

Ia juga merupakan salah satu daripada beberapa mata wang kripto yang secara konsisten mempunyai had pasaran melebihi $1 bilion sepanjang hampir keseluruhan sejarahnya, mungkin disebabkan potensinya yang sangat nyata sebagai aplikasi perniagaan. Dot mencecah paras tertinggi pertamanya pada April 2021, di mana harga melonjak seketika melepasi $37 setiap syiling, sebelum jatuh semula kepada hanya $16 beberapa bulan kemudian.

Paras tertinggi sepanjang masa datang pada Oktober 2021, apabila harga melepasi $42. Sejak itu, harga Dot telah merosot di bawah $20 sepanjang sebahagian besar tahun 2022, selaras dengan kemerosotan crypto global yang menjadi ciri suku pertama tahun itu.

Ramai peminat Polkadot percaya bahawa keupayaan rangkaian untuk menyambungkan semua rantaian secara selamat bersama-sama untuk melakukan transaksi ultra pantas boleh terbukti sangat berguna, terutamanya apabila Web 3.0 benar-benar bermula.

Akibatnya, tidak ada kekurangan pelabur jangka panjang yang berpegang pada Dot mereka dengan harapan kenaikan harga jangka panjang. Sudah tentu, ini tidak dijamin. Walaupun kurang meruap berbanding memecoin, Polkadot masih tertakluk kepada naik turun yang menyebabkan whiplash. Harganya telah kerap naik dan turun lebih daripada 50% dalam satu minggu.

Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan di sini bahawa turun naik amnya setiap hari adalah jauh lebih rendah daripada beberapa syiling saingan. Atas sebab ini, serta masa transaksinya yang sangat pantas dan murah, sesetengah pengguna mungkin lebih suka membeli Polkadot daripada memperdagangkannya dalam jangka pendek.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan