expand/collapse risk warning

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Pengawal Selia:

×
CySEC

Skilling Ltd, dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Pertukaran Cyprus (CySEC) di bawah lesen CIF No. 357/18

Teruskan
FSA

Skilling (Seychelles) Ltd, diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (FSA) di bawah lesen No. SD042

Teruskan

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

Mata wang kripto yang paling popular dan semakin meningkat.

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Rangkaian Dogecoin telah dicipta pada tahun 2013 oleh jurutera perisian Billy Markus dan Jackson Palmer, yang dilaporkan pada mulanya menciptanya sebagai sindiran terhadap dakwaan dunia mata wang kripto pada masa itu untuk mengambil alih dunia. Walaupun asalnya sebagai syiling meme dan dakwaan berterusannya sebagai mata wang yang menyeronokkan, ia tidak lama kemudian dianggap sebagai token yang serius dan potensi pelaburan.

Harga Dogecoin ditunjukkan dengan kod DOGE untuk mewakili mata wang ini dan akronim DOGEUSD merujuk kepada harganya dalam dolar AS. Antara kelebihan token ini, ia menjalankan transaksi jauh lebih cepat berbanding saingan seperti Bitcoin (BTC). Setiap transaksi DOGE hanya mengambil masa seminit untuk mengesahkan, berbanding purata sepuluh minit dengan BTC. Kod Dogecoin bercabang daripada Litecoin (LTC) tetapi perlombongan jauh lebih cepat, pada purata hanya seminit untuk menyelesaikan satu blok.

Pada tarikh pelancaran, harga Dogecoin hanyalah sebahagian kecil daripada satu sen untuk setiap token, tetapi ia tidak lama kemudian mendapat populariti dan meningkat nilainya terima kasih kepada komuniti Reddit dan ramai penyokong dalam talian yang lain. Elon Musk ialah seorang lagi juara syiling berprofil tinggi yang telah bercakap mengenainya, dengan misi SpaceX dibiayai sepenuhnya oleh Dogecoin.
Nilai pasaran DOGEUSD meningkat kepada $2 bilion pada awal 2018. 2021 menyaksikan harga Dogecoin mencapai titik tertinggi sehingga itu dan nilai pasaran $50 bilion dengan peningkatan 20,000% sebelum jatuh semula. Ia adalah antara lima kripto terbesar pada satu ketika dan juga merupakan kripto yang paling banyak didagangkan untuk tempoh yang singkat.

Bekalan awal DOGE dihadkan kepada 100 bilion syiling, yang kesemuanya telah dilombong dalam beberapa tahun pertama. Selepas ini, tambahan lima bilion syiling telah ditambah setiap tahun, walaupun tidak seperti BTC dan kebanyakan mata wang kripto lain, tiada had atas tetap ditetapkan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

device-default.png

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg