expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Mana Coin

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Mana Coin adalah cryptocurrency yang digunakan di Desentraland, dunia realiti maya yang dibina di atas teknologi blockchain Ethereum. Mana Coin membolehkan pengguna membeli tanah dan sumber maya menggunakan sistem yang selamat dan tidak dipercayai. Ia memberikan fleksibiliti kepada pemaju untuk mencipta pengalaman mereka sendiri dalam keadaan desentral dan bergantung kepada mana -mana pihak berkuasa berpusat atau penyedia perkhidmatan.

Dengan sifatnya yang terdesentralisasi dan tidak boleh dipercayai, Mana Coin menyediakan pengguna dengan kebebasan untuk berdagang, membina, dan meneroka di dalam desentraland tanpa bergantung pada mana -mana orang tengah. Di samping itu, ia menawarkan insentif kepada pengguna untuk secara aktif terlibat dalam ekonomi desentral dan memberi ganjaran kepada pemegang duit syiling Mana dengan ganjaran yang dihasilkan daripada urus niaga yang dibuat di Desentraland.

Mana Coin telah melakukan perjalanan yang luar biasa dalam 5 tahun yang lalu. Bermula dari harga terendah 0.0229 pada Mac 2020, ia dengan cepat meningkat kepada harga tertinggi 4.6933 menjelang November 2021. Sejak itu, Mana Coin telah menetap sekitar 0.5 markah pada Mei 2023.

Walaupun harganya agak stabil, utiliti Mana Coin sebagai mata wang dalam permainan untuk Desentraland telah membantu mengekalkan permintaan dan penggunaan yang tinggi. Ia masih boleh dilihat sebagai pelaburan yang berisiko, tetapi Mana Coin mempunyai potensi untuk menghargai dalam jangka panjang. Apabila Desentraland terus berkembang dan berkembang, nilai duit syiling mana dapat meningkat dengan sewajarnya. Oleh itu, peniaga harus mengawasi kedua -dua duit syiling Desentraland dan Mana untuk membuat keputusan yang tepat mengenai pelaburan mereka.

Mana Coin mempunyai beberapa kelebihan yang menjadikannya menarik kepada peniaga. Untuk satu, mudah untuk membeli dan berdagang; Nilainya disandarkan kepada dolar AS, menjadikannya mudah untuk menilai dan memantau. Di samping itu, Mana Coin mempunyai yuran urus niaga yang rendah berbanding dengan aset crypto yang lain. Ini menjadikannya pilihan yang baik untuk peniaga yang ingin memanfaatkan pergerakan harga jangka pendek.

Walaupun Mana Coin mungkin menawarkan kelebihan yang menarik, adalah penting bagi peniaga untuk mempertimbangkan risiko yang berkaitan dengan perdagangan aset ini. Sebagai contoh, kerana duit syiling mana adalah cryptocurrency yang agak baru, kecairannya mungkin lebih rendah daripada token yang lebih mantap. Jika peniaga mencari aset crypto alternatif untuk berdagang, mereka boleh mempertimbangkan Ethereum, Bitcoin, Litecoin dan Ripple. Kesemua syiling ini mempunyai kelebihan sendiri dan risiko yang berpotensi, jadi penting bagi peniaga untuk melakukan penyelidikan mereka.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg