expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Chiliz coin

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Chiliz Coin adalah cryptocurrency asli untuk aplikasi terdesentralisasi yang dikuasai oleh rangkaian blockchain Chiliz. Ia mempunyai bekalan sebanyak 8.88 bilion syiling cili, dengan lebih dari satu pertiga yang dijual semasa jualan pra-jualan dan token awal projek.
Aplikasi besar-besaran yang dikhususkan oleh Ciliz Blockchain pada masa ini adalah platform Socios.com, yang merupakan portal penglibatan peminat sukan yang berkembang pesat. Chiliz Coin adalah mata wang eksklusif yang digunakan untuk socios.com, dengan peminat dapat memperoleh 'token peminat' dari beberapa francais sukan profesional yang paling ikonik di planet ini.

Projek Socios.com ditubuhkan pada tahun 2018, dengan pengasas Alexandre Dreyfus bersemangat untuk menjadikan pemain 3 bilion-plus di seluruh dunia menjadi pengaruh yang berkaitan dengan pasukan dengan kuasa untuk membuat keputusan dan bukannya spektrum dari teres. Pemegang token pasukan yang disambungkan ke platform Socios.com yang selamat mengundi hak untuk mempengaruhi hasil strategik dan pengurusan pasukan mereka.

Chiliz Coin kini dianggap sebagai aset kewangan digital, mengikut Akta Aset Kewangan Maya Maltese. Sejak bermitra dengan lebih daripada 100 francais sukan terbesar di seluruh dunia, termasuk FC Barcelona, Manchester City, UEFA dan UFC, harga Chiliz Coin telah meningkatkan minat kepada pelabur crypto.

Sehingga Disember 2021, Chiliz Coin tersedia untuk berdagang di bursa cryptocurrency, Kraken. Sehingga pertengahan November 2022, satu duit syiling cili bernilai kira-kira $ 0.22, jauh lebih rendah daripada yang tinggi sepanjang masa $ 0.77 pada bulan April 2021. Dengan Piala Dunia 2022 FIFA tiba musim sejuk ini, ia akan menjadi menarik untuk melihat bagaimana harga duit syiling Chiliz bertindak balas terhadap salah satu acara sukan terbesar tahun ini - walaupun turun naik yang berterusan dalam bidang crypto yang lebih luas.

Terdapat risiko yang wujud dengan memiliki altcoin seperti Chiliz Coin. Seperti kebanyakan kriptografi, terdapat turun naik yang ketara di pasaran, semata -mata kerana tidak ada data harga sejarah untuk pelabur dan penganalisis untuk kembali. Ini mewujudkan ketidakpastian dan potensi pancang tiba -tiba dalam peningkatan dan kejatuhan kriptografi seperti Chiliz.

Jika anda lebih suka tidak memiliki altcoin sebagai sebahagian daripada portfolio pelaburan anda, anda boleh mempertimbangkan untuk membuat spekulasi mengenai harga cili dan kriptografi lain. Menggunakan broker cfd, mungkin mengambil jawatan yang panjang (beli) dan pendek (menjual) pada instrumen seperti cili. Kedudukan panjang adalah seperti pelaburan konvensional, tetapi kedudukan pendek juga dapat membantu anda keuntungan jika anda berfikir harga duit syiling Chiliz jatuh dan bukannya naik.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg