expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Cardano ialah projek blockchain dan mata wang kripto awam terdesentralisasi yang merupakan sumber terbuka sepenuhnya. Cardano sedang membangunkan platform kontrak pintar yang bertujuan untuk menyampaikan ciri yang lebih maju daripada mana-mana protokol yang dibangunkan sebelum ini. Ia adalah platform blockchain pertama yang berkembang daripada falsafah saintifik dan pendekatan yang didorong oleh penyelidikan. Pasukan pembangunan terdiri daripada kolektif global jurutera pakar dan penyelidik.

Mata wang kripto asli Cardano dipanggil Ada, dan boleh digunakan untuk menghantar dan menerima dana digital. Ini serupa dengan cara Ether mata wang asli Ethereum boleh digunakan pada rangkaian Ethereum. Walau bagaimanapun, tidak seperti Ethereum, Cardano merancang untuk menggunakan algoritma konsensus bukti pegangan baharu yang dipanggil Ouroboros.

Harga Cardano mula meningkat pada akhir 2017, sekitar masa yang sama dengan mata wang kripto utama lain seperti Bitcoin dan Ethereum. Sejak itu, harga Cardano telah berubah-ubah sedikit. Harga Cardano mungkin akan terus meningkat apabila lebih ramai orang menyedari tentang platform dan potensi kegunaannya. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk diingat bahawa pasaran mata wang kripto sangat tidak menentu, dan harga Cardano boleh turun dengan mendadak pada bila-bila masa.

Jika anda berfikir tentang melabur dalam Cardano, adalah penting untuk melakukan penyelidikan anda sendiri dan pastikan anda memahami risiko yang terlibat

Melabur adalah tentang membeli aset dan memegangnya untuk jangka masa yang panjang, biasanya untuk mendapat manfaat daripada kenaikan harga. Sebaliknya, perdagangan adalah mengenai membeli dan menjual aset untuk mendapatkan keuntungan daripada pergerakan harga jangka pendek.

Apabila bercakap tentang perdagangan Cardano, terdapat beberapa perkara yang perlu diingat. Pertama sekali, harga ADA boleh menjadi agak tidak menentu, jadi anda perlu selesa dengan risiko yang terlibat. Kedua, anda perlu mempunyai pemahaman yang baik tentang analisis teknikal untuk membuat dagangan yang menguntungkan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Bagaimana untuk berdagang Cardano?

+ -

Cardano adalah unik kerana ia membenarkan pengguna untuk berdagang berbilang aset pada platform yang sama. Ini menjadikannya platform yang ideal untuk mereka yang ingin mempelbagaikan portfolio pelaburan mereka. Untuk memulakan perdagangan Cardano CFD, anda perlu buat akaun di Platform Skilling. Sebaik sahaja anda melakukan ini, anda boleh mendepositkan dana ke dalam akaun anda dan mula berdagang. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa Cardano masih dalam peringkat awal pembangunan. Oleh itu, terdapat risiko bahawa platform mungkin tidak beroperasi sepenuhnya apabila anda mula berdagang. Walau bagaimanapun, pasukan di belakang Cardano sentiasa berusaha untuk menambah baik platform dan menjadikannya lebih mesra pengguna.

Bilakah Cardano dibebaskan?

+ -

Cardano telah dikeluarkan pada 29 September 2017. Ia adalah projek blokchain dan mata wang kripto awam terdesentralisasi. Cardano sedang membangunkan platform kontrak pintar yang bertujuan untuk menyampaikan ciri yang lebih maju daripada mana-mana protokol yang dibangunkan sebelum ini. Ia adalah platform blockchain pertama untuk berkembang daripada falsafah saintifik dan pendekatan yang didorong oleh penyelidikan pertama. Pasukan pembangunan terdiri daripada kolektif global jurutera pakar dan penyelidik.

Apakah masa depan Cardano?

+ -

Nah, terdapat beberapa perkara yang boleh berlaku. Pertama, syiling itu boleh terus wujud dalam bentuk semasanya. Ini tidak semestinya sesuatu yang buruk, kerana syiling mempunyai banyak perkara untuknya. Ia kini berada dalam kedudukan 10 teratas daripada semua syiling mengikut permodalan pasaran, dan ia mempunyai komuniti yang kuat di belakangnya. Selain itu, teknologi syiling itu kukuh dan dihormati oleh mereka yang mengetahuinya.

Walau bagaimanapun, ia adalah juga berkemungkinan bahawa Cardano Coin boleh mengalami beberapa perubahan pada masa hadapan. Contohnya, syiling boleh mengalami garpu keras, yang akan membelah syiling kepada dua syiling yang berasingan. Ini boleh berlaku jika terdapat perselisihan faham dalam komuniti tentang arah syiling Pembangunan. Kemungkinan lain ialah Cardano Coin boleh diperoleh oleh syarikat mata wang kripto yang lain. Ini tidak semestinya sesuatu yang buruk, kerana ia boleh memberikan syiling itu rangsangan yang amat diperlukan. Walau bagaimanapun, ada kemungkinan juga bahawa langkah sedemikian boleh memusatkan kuasa syiling, yang boleh membawa kepada masalah lakukan jalan raya.

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg