expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

PancakeSwap ialah pertukaran terdesentralisasi yang dibina di atas Rantaian Pintar Binance. Ditubuhkan pada 2020 oleh sekumpulan pembangun tanpa nama, pertukaran PancakeSwap direka untuk memudahkan pertukaran token akses terbuka. Ia berfungsi dengan cara yang serupa dengan rangkaian SushiSwap Ethereum, di mana pengguna boleh menanam token pembekal kecairan mereka sendiri. Walau bagaimanapun, PancakeSwap menggunakan sistem pembuat pasaran automatik, di mana pengguna berdagang dengan kumpulan kecairan sedia ada, dan bukannya dipadankan dengan pengguna lain melalui buku pesanan tradisional.

Rangkaian ini juga membenarkan pengguna untuk memenangi NFT, memasuki loteri kripto, dan menanam token asalnya, CAKE. PancakeSwap mempunyai komuniti pengguna yang besar, dan syiling PancakeSwap telah muncul dengan pantas sebagai salah satu mata wang kripto yang paling terkenal di dunia.

Memandangkan pengasas PancakeSwap telah berusaha keras untuk memastikan diri mereka tidak dikenali, terdapat sedikit jurang pengetahuan dalam sejarah syiling CAKE ini. Kami tahu bahawa terdapat sekitar 125 juta syiling dalam edaran, yang sebenarnya lebih rendah daripada kebanyakan mata wang utama lain sekarang.

Walau bagaimanapun, tiada siapa yang tahu berapa banyak syiling yang ada dan berapa hadnya. Paras pasaran PancakeSwap agak tinggi sejak ia mula berlepas, dan telah melencong antara $100 juta dan lebih daripada $1 bilion. Angka terakhir ini dicapai semasa harga syiling tertinggi sepanjang masa $42, yang dicapai secara ringkas pada April 2021.

Sejak itu, puncak dan palungnya telah mencerminkan secara meluas yang dialami oleh mata wang kripto lain dalam pasaran yang sangat spekulatif ini, dan harga CAKE telah merosot di bawah $10 setiap syiling sepanjang 2022 setakat ini.

PancakeSwap sesuai dengan definisi buku teks stablecoin, dan ramai pelabur berpandangan panjang bahawa rangkaian dan tokennya mempunyai potensi jangka panjang dalam ekonomi yang lebih luas dan Web 3.0. PancakeSwap disokong oleh Binance, salah satu bursa terbesar di dunia, dan ia menawarkan tahap keselamatan yang jarang ditemui oleh bursa lain.

Bagi pedagang harian, masih terdapat banyak turun naik untuk dimanfaatkan dalam perdagangan intrahari. Walau bagaimanapun, turun naik syiling PancakeSwap secara amnya jauh lebih rendah daripada syiling lain, terutamanya memecoin seperti Doge dan Shiba Inu.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan