expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

BTC JPY

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

BTCJPY ialah pasangan dagangan mata wang kripto yang terdiri daripada Bitcoin dan Yen Jepun. Ia membolehkan pedagang membeli dan menjual Bitcoin untuk Yen Jepun. Pasangan dagangan ini menawarkan kecairan yang sangat baik dalam pasaran mata wang kripto kerana banyaknya pertukaran yang menyokongnya. Selain itu, peniaga boleh mendapat manfaat daripada turun naik BTCJPY yang tinggi, yang membolehkan mereka memanfaatkan kedua-dua perubahan harga yang besar dan kecil.

Akibatnya, BTCJPY ialah pasangan dagangan yang ideal untuk mereka yang ingin memanfaatkan potensi pasaran mata wang kripto untuk keuntungan besar. Dengan BTCJPY, pedagang boleh mendapat pendedahan kepada pasaran crypto yang semakin meningkat dengan risiko yang minimum. Berdagang dengan bijak dan pastikan anda menggunakan strategi pengurusan risiko yang sesuai seperti pesanan henti rugi untuk memaksimumkan potensi keuntungan anda.

BTC/JPY telah melihat perjalanan liar sejak lima tahun yang lalu! Titik harga terendah 361050.87 telah dicapai pada 14 Disember 2018, diikuti dengan paras tertinggi sepanjang 7337059.8 pada 12 November 2021. Sehingga Mei 2023 pasangan itu didagangkan sekitar 3,000,000 jpy. Jika anda seorang peniaga, ini adalah pasangan penting untuk mengawasi.

BTC/JPY boleh memberikan peluang yang hebat untuk pelabur pintar yang ingin memanfaatkan perubahan harga. Pastikan anda sentiasa terkini dengan berita dan trend terkini kerana harga terus berubah-ubah di pasaran ini!

Perdagangan Bitcoin ke Yen (BTC/JPY) adalah pilihan yang menarik untuk peniaga yang ingin memanfaatkan volatiliti pasaran cryptocurrency. Dengan BTC/JPY, peniaga boleh memanfaatkan peluang jangka pendek dan jangka panjang di pasaran crypto. Potensi untuk mendapatkan keuntungan dari turun naik harga menjadikan ini pilihan yang popular di kalangan peminat crypto dan pedagang berpengalaman. BTC/JPY menawarkan kecairan yang lebih besar daripada rakan -rakannya, yang menjadikannya lebih mudah dan lebih cepat bagi peniaga untuk memasuki dan keluar kedudukan.

Sebagai tambahan kepada BTC/JPY, peniaga mungkin juga ingin mempertimbangkan cryptos lain seperti Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), dan Ripple (XRP). Mata wang ini mempunyai set manfaat mereka sendiri ketika datang ke perdagangan. Sebagai contoh, ETH adalah cryptocurrency kedua terbesar oleh permodalan pasaran dan menawarkan pelbagai pilihan perdagangan. Begitu juga, LTC dan XRP adalah kedua -dua altcoin yang popular dengan kelebihan mereka sendiri.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg