expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

BTC kepada GBP

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Bitcoin untuk pound tukaran (BTCGBP) boleh menjauhkan diri, menjadikan cryptocurrency sebagai pilihan yang menarik untuk peniaga yang ingin memanfaatkan turun naik harga. Dengan melihat pergerakan pasaran yang rapat dan memahami, pelabur yang bijak dapat memanfaatkan perubahan ini dan berpotensi membuat pulangan yang baik.

Adalah penting untuk terus terkini dengan berita terkini dan trend di sekitar Bitcoin, kerana ini boleh memberi kesan yang signifikan terhadap kadar pertukaran. Ia juga bijak untuk menggunakan alat seperti perisian carta untuk memvisualisasikan corak harga dan pergerakan pasaran yang lebih baik dari masa ke masa untuk membuat keputusan yang lebih tepat apabila berdagang BTCGBP. Akhirnya, adalah penting bagi peniaga untuk mengamalkan pengurusan risiko apabila berdagang bitcoin, menetapkan tahap berhenti berhenti yang sesuai untuk melindungi modal mereka.

Pasangan perdagangan BTC/GBP adalah salah satu yang telah menyaksikan banyak turun naik dalam tempoh lima tahun yang lalu. Pada bulan Disember 2018, harga mencecah paras terendah sebanyak £ 2,528.38 dan kemudian pada November 2021, ia melonjak ke paras tertinggi sepanjang £ 48,005.97. Sehingga Mei 2023, pasangan BTC/GBP melayang di sekitar tanda £ 22,000. Tidak hairanlah pasangan dagangan ini begitu popular di kalangan peniaga -peniaga yang mencari potensi untuk membuat pulangan pelaburan yang besar.

Dengan pergerakan harga yang tidak menentu, ia membayar untuk melakukan penyelidikan anda sebelum memasuki sebarang perdagangan dan memahami risiko yang berkaitan dengannya. Perhatikan trend jangka pendek dan gunakan alat yang betul untuk membantu anda membuat keputusan yang tepat.

Jika anda ingin mempelbagaikan portfolio dagangan anda, terdapat banyak pilihan duit syiling lain yang tersedia selain Bitcoin. BTCGBP hanyalah satu contoh pasangan crypto-to-pound yang popular yang mungkin ingin diterokai oleh peniaga. Ethereum, Litecoin dan Ripple juga memberikan peluang yang menarik bagi mereka yang mencari mata wang alternatif untuk melabur terhadap GBP.

Adalah penting untuk melakukan penyelidikan anda sendiri dan memahami risiko yang berkaitan dengan perdagangan dalam aset digital ini sebelum membuat sebarang keputusan. Pada akhirnya, memahami mengapa anda berdagang Bitcoin ke Pound akan membantu anda mengasah strategi yang paling sesuai dengan matlamat anda.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg