expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

BNBUSD ialah pasangan harga popular yang mewakili harga Binance Coin (BNB) berbanding Dolar AS, yang merupakan mata wang nombor satu yang paling banyak didagangkan di dunia. Binance Coin ialah mata wang kripto yang digunakan untuk berdagang dan membayar yuran di bursa Binance, yang diasaskan pada 2017 oleh Changpeng Zhao. Pada tahun 2022, pertukaran Binance ialah pertukaran mata wang kripto terbesar di dunia.

Walaupun BNB dicipta sebagai token utiliti pada 2017 dan berfungsi terutamanya pada rangkaian blockchain Ethereum, BNB berpindah dari rangkaian Ethereum ke blockchain yang dibangunkan sendiri oleh Binance pada 2019. Blockchain itu dipanggil Binance Smart Chain sehingga Februari 2022, apabila pertukaran itu berubah nama kepada Rantaian BNB.

Sejak itu, penggunaan BNB telah berkembang dengan ketara pada beberapa platform. Paling ketara, mata wang kripto boleh didagangkan untuk mata wang maya lain di bursa yang berbeza. BNB juga boleh menempah urusan perjalanan di tapak web terpilih, membeli hadiah maya dan membuat pembayaran kad kredit.

Seperti semua mata wang kripto, faktor luaran seperti tindakan keras peraturan dan pertumbuhan ekosistem boleh memberi kesan positif atau negatif kepada harga Binance Coin. Selama bertahun-tahun, BNB telah menyaksikan momentum menaik dan menurun. Pada 2017, BNB didagangkan pada $0.11 berbanding USD sebelum didagangkan pada $21 pada permulaan 2018. Pasangan harga BNBUSD kekal lemah sehingga 2017 apabila volum dagangan meningkat kepada lebih daripada $450 juta.

BNB menyaksikan momentum menaik sepanjang 2021 sehingga Mei apabila harga menjunam dan melenyapkan lebih 150% dalam keuntungan. Pada bulan yang sama ini, laporan mencadangkan Binance sedang disiasat oleh Jabatan Kehakiman Amerika Syarikat dan Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri.

Seperti mana-mana mata wang kripto, kita perlu mempertimbangkan bahawa rantaian blok dan mata wang maya belum lagi menerima pakai arus perdana. Itulah sebabnya melabur dalam BNBUSD dan mata wang kriptografi lain mungkin menguntungkan sesetengah individu kerana mereka boleh menunggu dan memperoleh keuntungan dalam beberapa tahun apabila pasaran kripto dan rantaian blok lebih dipopularkan dan diterima.

Anda juga boleh melibatkan diri dalam perdagangan jangka pendek, di mana anda membeli dan menjual syiling pada hari yang sama dan menonton pergerakan harga Binance setiap jam dan harian. Bagi sesetengah individu seperti peniaga harian, ini menjadikan dagangan BNBUSD lebih menarik daripada membeli pasangan harga.

Sama ada cara, anda mesti menggunakan penunjuk teknikal dan alatan yang berbeza pada platform dagangan seperti Skilling Trader untuk membantu anda memahami pergerakan harga BNBUSD yang lalu dan akan datang. Anda juga boleh menggunakan platform dagangan salinan untuk mendengar pendapat pedagang dan pelabur pakar tentang pasangan harga popular ini.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg