expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Barcelona Fan Token

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Barcelona Fan Token (BAR) adalah aset digital yang dibuat untuk memberi ganjaran dan melibatkan peminatnya. Ia dibina di atas platform Socios.com berasaskan blockchain, yang membolehkan organisasi sukan dan hiburan membuat token peminat mereka sendiri yang boleh digunakan sebagai sebahagian daripada program kesetiaan mereka, memberikan pengalaman eksklusif peminat seperti diskaun, akses VIP ke acara, akses awal ke tiket dan banyak lagi.

Dengan Bar, peminat boleh lebih dekat dengan kelab yang mereka suka dengan mengambil bahagian dalam pemilihan, kempen influencer dan banyak lagi. Dengan memegang token bar, peminat akan dapat mengatakan mereka dalam pelbagai perkara yang berkaitan dengan kelab dari masa ke masa yang membolehkan mereka membentuk masa depan pasukan kegemaran mereka. Barcelona Fan Token (BAR) adalah cara yang hebat untuk peniaga terlibat dalam sukan dan hiburan. Dengan bar perdagangan, anda boleh mendapat manfaat daripada peningkatan penglibatan peminat serta ganjaran yang ditawarkan kepada pemegang token, menjadikannya peluang pelaburan yang hebat.

Carta Sejarah Harga Barcelona Fan Token (BAR) adalah alat yang hebat untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik mengenai pergerakan pasarannya. Ia menunjukkan kepada kita perubahan harga token dari masa ke masa, membolehkan peniaga melihat corak dan membuat keputusan perdagangan yang dimaklumkan. Dengan menganalisis prestasi harga bar pada garis masa yang berbeza, seperti setiap jam atau mingguan, peniaga boleh mengenal pasti trend dan titik masuk/keluar.

Di samping itu, carta membolehkan kita membandingkan prestasi bar terhadap kriptografi lain atau aset tradisional bergantung kepada ketidaktentuan, kecairan dan faktor lain. Ia adalah aset yang tidak ternilai bagi mana -mana peniaga yang ingin memanfaatkan sepenuhnya perdagangan mereka. Perhatikan carta harga langsung kami untuk terus mendahului permainan!

Token peminat Barcelona adalah cara terbaik untuk memaksimumkan pulangan anda sebagai peniaga. Pro of Trading Barcelona Fan Tokens termasuk pendedahan kepada fanbase kelab bola sepak, potensi penghargaan dalam nilai disebabkan oleh bekalan dan permintaan pasaran, dan akses kepada acara peminat eksklusif dan ganjaran. Sebaliknya, CONS termasuk turun naik harga token yang tinggi, kekurangan kecairan di pasaran, dan risiko pengawalseliaan yang berpotensi.

Walaupun risiko ini, ramai peniaga percaya bahawa token peminat Barcelona menawarkan tahap akses yang belum pernah terjadi sebelumnya ke salah satu kelab terbesar di dunia, menjadikan mereka peluang pelaburan yang menarik. Seperti mana -mana keputusan pelaburan, adalah penting bagi peniaga untuk menjalankan penyelidikan yang komprehensif sebelum melabur dalam token peminat Barcelona. Dengan memahami risiko dan ganjaran yang berpotensi, peniaga boleh membuat keputusan yang tepat untuk memaksimumkan pulangan mereka.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan