expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Axie Infinity Coin

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Axie Infinity (AXSUSD) adalah permainan berasaskan Ethereum yang membolehkan pemain memiliki, pertempuran dan perdagangan digital makhluk yang dikenali sebagai paksi. Setiap axie mempunyai set statistik dan kemahiran tersendiri, yang menjadikan mereka sangat dicari oleh pengumpul dan peniaga. Permainan ini juga mempunyai pasaran di mana pemain boleh membeli dan menjual paksi mereka, menggunakan mata wang dalam permainan yang dikenali sebagai duit syiling axie.

Seperti mana -mana cryptocurrency lain, Axie Coin adalah tertakluk kepada turun naik pasaran dan penting bagi peniaga untuk tetap up to date pada perkembangan terkini yang mengelilingi permainan. Bagi mereka yang ingin terlibat dalam perdagangan duit syiling Axie, memahami bagaimana pasaran berfungsi dan pergerakan harga pemantauan boleh menjadi penting untuk berjaya. Dengan pengetahuan yang betul, peniaga boleh memanfaatkan trend baru dan memanfaatkan keuntungan. Seperti mana -mana pasaran, bagaimanapun, adalah penting bagi peniaga untuk terus dimaklumkan dan mengawasi pelaburan mereka.

Melihat sejarah harga AXSUSD Axie Infinity Coin sejak lima tahun yang lalu, jelas bahawa aset digital ini telah mengalami perjalanan roller coaster. Pada titik rendahnya pada awal November 2020, AXSUSD didagangkan sekitar 0.123 $. Cepat ke hadapan hingga Oktober 2021 dan perdagangan tertinggi yang direkodkan menyaksikan 157.75 yang mengagumkan. Sehingga Mei 2023, AXSUSD berdagang sekitar tanda 7 $, memberikan peluang yang baik untuk peniaga. Ia akan menjadi menarik untuk melihat di mana harga Axie Infinity Coin akan datang!

Bagi mereka yang mencari ganjaran berpotensi yang serius, mengawasi AXSUSD boleh menjadi langkah pintar. Tidak ada yang memberitahu masa depan, tetapi peniaga yang sanggup mengambil kesempatan dapat meraih beberapa ganjaran yang serius jika mereka melakukannya dengan betul!

Selain Axie Infinity, peniaga juga harus mempertimbangkan duit syiling lain yang memberikan potensi terbalik. Ini termasuk aset digital seperti Ethereum, Cardano, Litecoin, dan Polkadot.

Semua syiling ini mempunyai kelebihan unik mereka sendiri dan boleh mewakili cara yang baik untuk mempelbagaikan portfolio anda. Sebagai contoh, Ethereum adalah blockchain yang paling banyak digunakan di dunia, sementara Cardano adalah platform yang terdesentralisasi baru yang inovatif yang menawarkan skalabilitas dan fleksibiliti. Litecoin adalah duit syiling yang popular untuk pembayaran dan Polkadot adalah ekosistem blockchain interoperable dengan fungsi rantaian silang. Menilai setiap pelaburan yang berpotensi ini dapat membantu anda mengenal pasti duit syiling yang menawarkan peluang terbaik untuk pertumbuhan dari masa ke masa. Pada akhirnya, memahami matlamat pelaburan anda sendiri dan toleransi risiko adalah kunci untuk menentukan aset mana yang sesuai untuk anda.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg