expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Avalanche Coin

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Koin Avalanche (AVAX) adalah cryptocurrency yang popular untuk peniaga yang ingin memanfaatkan turun naik yang tinggi di pasaran crypto. AVAXUSD adalah salah satu pasangan yang paling banyak didagangkan, dan ia memberikan peniaga dengan peluang untuk memanfaatkan pergerakan harga antara duit syiling Avalanche dan dolar AS. Akibatnya, peniaga yang bijak dapat memanfaatkan peluang arbitraj antara pertukaran untuk menjana keuntungan.

Kecairan tinggi AVAXUSD menjadikannya pilihan yang ideal untuk peniaga yang mahukan kedudukan yang cepat dan boleh dipercayai dengan kemerosotan minimum. Dengan strategi perdagangan yang betul, peniaga boleh memanfaatkan aset yang tidak menentu ini dan membuat pulangan yang lumayan.

Harga Avalanche (AVAXUSD) mempunyai perjalanan rollercoaster dalam tempoh 5 tahun yang lalu. Pada 20 Disember 2020, ia melanda titik terendah sebanyak 2.79 $. Tetapi lebih setahun kemudian pada 14 November, 2021, ia mencapai puncaknya sebanyak 125.77 $! Sekarang, sehingga Mei 2023, ia berdagang sekitar 15 $. Sekiranya anda mencari pelaburan yang berpotensi menguntungkan, duit syiling Avax mungkin bernilai mengawasi.

Melabur dalam duit syiling Avax boleh menjadi pilihan yang lumayan; Sejarah yang tidak menentu menjadikannya aset yang menarik untuk menonton dan berdagang. Dengan pemantauan yang teliti dan pengurusan risiko, pelabur mungkin berpotensi untuk memaksimumkan pulangan dari aset digital ini.

Selain dari AVAXUSD, terdapat beberapa aset crypto lain yang mungkin ingin diterokai oleh peniaga ketika mempertimbangkan perdagangan duit syiling Avax. Ini termasuk Waves dan Polkadot (DOT). Kedua -dua duit syiling ini menawarkan kelebihan yang unik dari segi kelajuan transaksi, skalabilitas, interoperabilitas, dan keselamatan - menjadikan mereka pilihan yang hebat bagi mereka yang ingin mempelbagaikan portfolio mereka.

Selain itu, Avalanche berdagang di pelbagai pertukaran di seluruh dunia, menyediakan pelabur dengan akses kepada pelbagai pasaran dan pilihan kecairan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg