expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Atletico Madrid Fan Token

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Atletico Madrid Fan Token (ATMUSD) adalah aset digital yang dikeluarkan oleh Chiliz, platform cryptocurrency. Ia direka untuk memberi penyokong Atletico insentif untuk melibatkan diri dengan aktiviti promosi kelab dan memberi ganjaran kepada sokongan mereka. Token peminat yang unik ini boleh digunakan untuk mengundi pada keputusan pasukan tertentu, membeli barangan atau akses kepada acara eksklusif.

Di samping itu, pemegang ATMUSD boleh berinteraksi dengan pemain kelab dan peminat lain di Socios.com, platform pertunangan peminat. Dengan token baru yang inovatif ini, peminat Atletico Madrid akan dapat mengambil bahagian dalam proses membuat keputusan pasukan kegemaran mereka sementara juga mendapat manfaat daripada penghargaan nilai yang berpotensi.

Pedagang yang berminat dengan sejarah harga Atletico Madrid Fan Token (ATMUSD) boleh melihat carta langsung kami untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik tentang arah aliran dan gelagat pasaran. Penunjuk teknikal seperti Indeks Kekuatan Relatif (RSI), Moving Average Convergence Divergence (MACD) dan Stochastic Oscillator (SO) boleh digunakan untuk mengenal pasti peluang membeli dan menjual, peralihan momentum dan kemungkinan pembalikan arah aliran.

Peniaga juga harus ingat bahawa acara berita, kenyataan awam atau perkembangan lain yang berkaitan dengan Atletico Madrid boleh memberi kesan positif atau negatif ke atas harga. Dengan menjejaki prestasi ATMUSD, pedagang boleh mendapatkan pandangan tentang peluang perdagangan yang berpotensi dan membuat keputusan yang lebih bermaklumat.

Kelebihan utama perdagangan ATMUSD adalah keupayaan untuk memanfaatkan sifatnya yang sangat tidak menentu. Token ini telah melihat pancang yang ketara dalam nilai dalam tempoh yang singkat, yang boleh dimanfaatkan untuk keuntungan yang besar oleh peniaga yang berpengalaman. Di samping itu, ia menyediakan akses kepada kandungan kelab eksklusif dan menawarkan kecairan segera berbanding dengan token lain.

Di sisi lain, melabur dalam token ini juga membawa beberapa risiko. Harga ATMUSD sangat bergantung kepada sejauh mana kelab itu berfungsi di arena bola sepak, yang bermaksud apa -apa penurunan dalam prestasi boleh diterjemahkan kepada penurunan nilainya. Di samping itu, perdagangan dengan leverage yang tinggi boleh berisiko dan mengakibatkan kerugian besar jika token bergerak melawan anda.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg