expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Ac Milan Fan Token

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

AC Milan Fan Token (ACMUSD) adalah aset digital yang dikeluarkan oleh Kelab Bola Sepak Itali, AC Milan. Token peminat dikuasakan oleh blockchain dan ia membolehkan pengguna menjadi sebahagian daripada ekosistem AC Milan, menawarkan mereka akses kepada kandungan eksklusif, tawaran diskaun, hak mengundi pada keputusan tertentu, dan banyak lagi. Ia juga bertindak sebagai kedai nilai kepada pemegangnya.

Token ini telah disenaraikan di beberapa pertukaran dan tersedia untuk perdagangan, membolehkan orang ramai membeli dan menjual mengikut budi bicara mereka sendiri. Dengan kebangkitan token kipas, ia menjadi semakin popular dengan peniaga yang ingin membuat keuntungan daripada melabur dalam aset ini kerana mereka dapat mengharapkan kecairan dan turun naik yang tinggi disebabkan oleh permintaan yang tinggi. Adalah penting untuk melakukan usaha wajar anda sendiri sebelum melabur dalam mana -mana aset, dan ACMUSD tidak terkecuali.

Peniaga harus membiasakan diri dengan sejarah harga AC Milan Fan Token (ACMUSD) untuk membantu memaklumkan dan membimbing keputusan perdagangan mereka. Carta harga langsung kami adalah sumber maklumat yang sangat baik dan dapat membantu membina pemahaman yang lebih baik tentang bagaimana aset digital ini telah dilakukan dari masa ke masa.

Dengan melihat carta, peniaga boleh mendapat gambaran tentang bagaimana aset ini telah bertindak balas terhadap keadaan pasaran pada masa lalu, yang dapat membantu memaklumkan strategi perdagangan mereka. Di samping itu, peniaga juga harus mempertimbangkan sebarang pengumuman atau perkembangan utama yang mungkin memberi impak kepada harga ACMUSD untuk mendapatkan gambaran lanjut mengenai tingkah lakunya. Dengan membiasakan diri dengan penunjuk dan faktor yang mempengaruhi harga ACMUSD, peniaga dapat meletakkan diri mereka dengan lebih baik untuk membuat perdagangan yang bermaklumat dan berjaya.

Terdapat beberapa kebaikan dan keburukan yang perlu dipertimbangkan oleh pelabur apabila berdagang ACMUSD. Tambahan pula, Token Peminat dikuasakan oleh rantaian blok Chiliz, yang memastikan transaksi yang cepat dan selamat. Ia juga menawarkan pemegang pelbagai aktiviti yang tidak tersedia untuk peminat tetap, seperti mengundi keputusan mengenai strategi pasukan atau mengambil bahagian dalam program ganjaran.

Kelemahannya ialah ia adalah aset spekulatif, dan nilainya berpotensi menurun jika prestasi AC Milan di atas padang atau pada pandangan orang ramai merosot. Selain itu, ia tidak disokong oleh sebarang tender yang sah dan mungkin terdapat kebimbangan mengenai kecairan kerana volum dagangan boleh berubah-ubah secara liar.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg