expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Aave Coin

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Koin AAVE (AAVE) adalah aset digital yang membolehkan pengguna mengakses perkhidmatan kewangan yang terdesentralisasi (DeFi). Koin menguasai Protokol AAVE, platform sumber terbuka untuk pinjaman dan meminjam kriptografi. AAVE boleh digunakan untuk meminjam stablecoins, membuat akaun simpanan rantaian, dan melaksanakan pinjaman kilat. Ia juga mempunyai token defi asalnya sendiri, Aveusd, yang merupakan stablecoin yang dikeluarkan pada rangkaian Ethereum.

Dengan duit syiling AAVE dan produk yang berkaitan, peniaga boleh mengakses kecairan dengan cepat dan selamat dengan kadar yang berfaedah untuk meminjam dan memberi pinjaman. Melabur di AAVE adalah cara yang baik untuk mempelbagaikan portfolio anda dan mendapat manfaat daripada pasaran defi yang semakin meningkat.

Aave (AVEUSD) telah menjadi salah satu kriptografi yang berprestasi tinggi dalam tempoh 5 tahun yang lalu, dengan harganya meningkat dari paras tertinggi sekitar 27.79 pada 25 Oktober 2020 ke titik tertinggi 631.59 pada 9 Mei 2021, dan kini berdagang sekitar 70 $ pada Mei 2023. Peniaga yang ingin melabur di Aave harus mengambil perhatian terhadap pergerakan harga yang tidak menentu dan tidak dapat diramalkan, menjadikannya aset berisiko tinggi tetapi berpotensi tinggi bagi mereka yang mempunyai strategi yang tepat.

Mereka yang mempertimbangkan untuk melabur di Aave juga harus menyelidik asas asas duit syiling, seperti tokenomik dan kes penggunaannya, sebelum memutuskan jika mereka mahu menambahkannya ke portfolio mereka. Dengan potensi yang besar, duit syiling Aave mungkin hanya aset yang anda perlukan untuk mempelbagaikan pelaburan cryptocurrency anda dan berpotensi meraih keuntungan besar. Pastikan anda melakukan usaha wajar sebelum melabur dalam mana -mana duit syiling.

Sebagai peniaga yang ingin mempelbagaikan portfolio anda, Aave Coin (AVEUSD) adalah pilihan yang sangat baik. Dengan pelbagai ciri, duit syiling AAVE menjadikannya mudah untuk melabur dalam pelbagai jenis aset digital. Bukan sahaja platform menyediakan akses kepada pelbagai syiling dan token; Tetapi ia juga membolehkan peniaga memanfaatkan kedudukan mereka, yang boleh membawa kepada peningkatan pulangan. Di samping itu, Aave Coin disokong oleh pasukan pemaju yang kuat yang sentiasa berusaha untuk meningkatkan pengalaman pengguna dan memastikan keselamatan maksimum untuk semua pengguna. Jika anda sedang mencari tambahan yang menarik untuk portfolio anda, maka duit syiling AAVE pasti patut dipertimbangkan.

Sebagai tambahan kepada duit syiling AAVE, terdapat beberapa duit syiling dan token lain yang peniaga mungkin berminat untuk melihat dengan lebih dekat. Ethereum (ETH) adalah salah satu kriptografi yang paling popular yang tersedia hari ini, menjadikannya pilihan yang ideal bagi mereka yang ingin mempelbagaikan portfolio mereka dengan aset digital yang selamat dan boleh dipercayai. Pilihan popular lain termasuk Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), dan Dogecoin (DOGE). Setiap duit syiling ini menawarkan ciri -ciri yang unik, jadi peniaga perlu menyelidiki pilihan mereka dengan teliti sebelum melabur.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah penunjuk daripada purata wajaran masa. Walaupun Skilling berupaya memberikan spread yang kompetitif untuk semua jam perdagangan, pelanggan harus memerhatikan bahawa ianya mungkin berbeza dan terdedah terhadap keadaan pasaran asas. Perkara di atas disediakan untuk tujuan penunjuk sahaja. Pelanggan disarankan untuk memeriksa pengumuman berita penting di Kalendar Ekonomi kami, contohnya yang boleh mengakibatkan kelebaran spread.

Spread di atas berlaku dalam keadaan perdagangan biasa. Skilling berhak untuk mengubah spread di atas mengikut keadaan pasaran seperti pada 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Matawang kripto yang paling popular kini semuanya di satu tempat pada masa yang tepat.

  • Berdagang 24/7
  • Keperluan margin minimum di bawah $~3
  • Spread hanya $0.50 pada BTC - lebih rendah pada kripto lain! Ditambah dengan yuran dagangan yang sangat rendah, hanya 0.1%/sebelah
  • Tiada yuran pengeluaran
  • Pelbagaikan! 900+ instrumen untuk dipilih
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga serta tanpa sekatan modal yang datang dengan membeli aset kripto asas.

CFD Kripto
Kripto Fizikal
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik kripto (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun kripto (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage
Pegang posisi yang lebih besar daripada wang tunai yang anda miliki

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan
Tidak perlu memiliki aset atau mempunyai akaun pertukaran

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada yuran pertukaran atau kos penyimpanan yang kompleks
Baru sahaja rendahkan komisen dalam bentuk spread serta yuran pengambil yang kecil

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg