expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Zink

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Zink adalah salah satu komoditi yang paling didagangkan di dunia dan boleh menjadi pilihan yang baik untuk peniaga yang ingin mempelbagaikan portfolio mereka. Zink digunakan dalam banyak industri, dari pembinaan ke pembuatan automotif, yang menjadikannya komoditi yang lebih dipercayai daripada beberapa pilihan lain. Walau bagaimanapun, zink perdagangan boleh datang dengan cabaran sendiri.

Sebelum anda memulakan perdagangan zink, penting untuk mengetahui dinamik zink permintaan permintaan. Harga zink sangat berkorelasi dengan pertumbuhan perindustrian, jadi penting untuk mengawasi petunjuk ekonomi global ketika berdagang komoditi ini. Anda juga harus memberi perhatian kepada pembekalan dan permintaan berita seperti penutupan lombong atau ekspansi yang boleh memberi kesan yang signifikan terhadap harga zink.

Zink adalah logam perindustrian yang didagangkan secara meluas dan harganya semakin meningkat dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Ia adalah input penting bagi banyak industri, mulai dari pembinaan hingga pembuatan elektronik. Untuk terus dikemaskini pada berita dan trend pasaran zink terkini, lihat carta harga langsung kami. Anda juga boleh melihat kembali peristiwa utama yang telah menjejaskan harga zink sepanjang sejarah.

Dengan maklumat ini, anda dapat memperoleh pandangan tentang bagaimana perkembangan ekonomi dan geopolitik dapat mempengaruhi pasaran pada masa akan datang. Dimaklumkan adalah kunci kepada perdagangan yang berjaya, jadi jangan ketinggalan sebarang kemas kini penting mengenai zink! Tinggal di hadapan lengkung dengan senarai berita dan pandangan logam kami.

Zink adalah logam yang serba boleh dan digunakan secara meluas, dengan pelbagai kegunaan industri. Berdagang dalam Zink boleh menjadi pilihan yang menarik untuk pelabur kerana pelbagai cara ia boleh digunakan, dan kosnya yang agak rendah berbanding logam lain seperti copper atau gold. Logam alternatif utama yang biasanya diperdagangkan sebagai ganti zink ialah tembaga, plumbum dan aluminium, kerana logam ini juga digunakan dalam pelbagai aplikasi perindustrian.

Walaupun tiada logam ini menawarkan julat kegunaan yang sama seperti zink, kosnya mungkin lebih rendah bergantung pada keadaan pasaran. Selain itu, tembaga lebih biasa didagangkan daripada alternatif lain, jadi ia boleh memberikan kecairan yang lebih besar untuk pedagang. Akhirnya, apabila membuat keputusan untuk berdagang zink atau logam alternatif, adalah penting untuk mempertimbangkan kos, kecairan dan aplikasi perindustrian bagi setiap pilihan.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah gambaran purata wajaran masa. Walaupun Skilling cuba untuk menyediakan spread yang kompetitif pada semua waktu dagangan, pelanggan harus ambil perhatian bahawa ini mungkin berbeza-beza dan terdedah kepada keadaan pasaran yang mendasari. Perkara di atas disediakan untuk tujuan indikatif sahaja. Pelanggan dinasihatkan untuk menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, yang mungkin menyebabkan penyebaran meluas, antara keadaan lain.

Spread di atas adalah terpakai di bawah keadaan dagangan biasa. Skilling mempunyai hak untuk meminda spread di atas mengikut keadaan pasaran mengikut 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Lihatlah sektor komoditi! Pelbagaikan dengan satu kedudukan.

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Spread paling ketat
  • Platform yang mudah digunakan
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan yang datang dengan memiliki aset asas.

CFD
Komoditi
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg