expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

XBRUSD ialah ticker yang digunakan untuk komoditi spot, Minyak Mentah Brent (Minyak UK). Ia dikenali sebagai komoditi lani kerana anda membelinya di tempat kejadian, iaitu harga yang anda bayar untuk komoditi itu adalah apa sahaja harganya pada masa itu. Minyak Mentah Brent dihasilkan di Laut Utara, di luar pantai UK.

Ia kadangkala dikenali sebagai British Petroleum, dan ia menetapkan penanda aras untuk lebih 60% daripada pembelian minyak dunia. Ini kerana banyak minyak yang dihasilkan di Eropah, Timur Tengah dan Afrika adalah harga berbanding dengan Minyak Mentah Brent. Oleh sebab itu, pasaran dagangan XBRUSD mempunyai tahap kecairan yang tinggi. Selain itu, harga XBRUSD mempunyai kepentingan global. Sesungguhnya, dengan minyak masih merupakan sumber tenaga yang penting, terdapat permintaan berterusan untuknya. Walaupun bekalan dan permintaan surut, Minyak Mentah Brent merupakan komoditi yang popular. Oleh itu, pasaran dagangan XBRUSD sering dipengaruhi oleh peristiwa geopolitik dan ekonomi.

Harga XBRUSD adalah berdasarkan satu tong. Contohnya, jika harga XBRUSD disebut sebagai $40, ini bermakna harganya ialah 1 XBR (iaitu tong Minyak Mentah Brent) berharga $40. Harga Minyak Mentah Brent boleh dan berbeza bergantung pada peristiwa global.

Ekonomi serantau dan global boleh menjejaskan carta harga XBRUSD, begitu juga dengan ketidakstabilan politik dan prestasi dolar AS. Isu bekalan atau perubahan dalam permintaan juga akan mengubah nilai XBRUSD. Laporan minyak mentah, yang dikeluarkan setiap minggu, juga memberi kesan kepada pasaran. Akhirnya, tenaga boleh diperbaharui akan mempengaruhi masa depan harga XBRUSD. Dengan langkah ke arah produk mesra alam, permintaan untuk Minyak Mentah Brent boleh berkurangan. Ini, seterusnya, akan menyaksikan syarikat tenaga berputar dan melabur lebih banyak dalam tenaga boleh diperbaharui.

Mengapa berdagang XBRUSD? Minyak Mentah Brent ialah komoditi penting, tetapi harganya boleh berubah-ubah berdasarkan laporan industri dan peristiwa global. Oleh itu, mempunyai keupayaan untuk membuat spekulasi mengenai kenaikan dan penurunan harga menjadikan XBRUSD CFD pilihan yang menarik.

Melabur secara langsung dalam tong Minyak Mentah Brent (iaitu memiliki aset asas) memerlukan anda membeli/menjual kontrak niaga hadapan. Niaga hadapan memerlukan jumlah modal permulaan yang lebih besar daripada CFD. Itu menjadikan mereka lebih sesuai untuk pelabur berpengalaman. Bagi pelabur umum, berdagang CFD XBRUSD boleh menjadi pilihan yang lebih baik.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah gambaran purata wajaran masa. Walaupun Skilling cuba untuk menyediakan spread yang kompetitif pada semua waktu dagangan, pelanggan harus ambil perhatian bahawa ini mungkin berbeza-beza dan terdedah kepada keadaan pasaran yang mendasari. Perkara di atas disediakan untuk tujuan indikatif sahaja. Pelanggan dinasihatkan untuk menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, yang mungkin menyebabkan penyebaran meluas, antara keadaan lain.

Spread di atas adalah terpakai di bawah keadaan dagangan biasa. Skilling mempunyai hak untuk meminda spread di atas mengikut keadaan pasaran mengikut 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Lihatlah sektor komoditi! Pelbagaikan dengan satu kedudukan.

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Spread paling ketat
  • Platform yang mudah digunakan
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan yang datang dengan memiliki aset asas.

CFD
Komoditi
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg