expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Memuatkan...

Nikel

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Tentang

Sejarah

Mengapa berdagang?

Nikel adalah logam perindustrian yang penting, sering digunakan sebagai aloi untuk mengukuhkan logam lain. Ia mempunyai pelbagai kegunaan, dari pengeluaran keluli tahan karat hingga duit syiling dan bateri. Di pasaran komoditi, nikel didagangkan dalam bentuk sama ada jongkong atau serbuk. Harga nikel biasanya disebutkan dalam dolar AS per paun dan telah secara tidak menentu secara sejarah disebabkan oleh perubahan dalam bekalan dan permintaan global.

Apabila berdagang CFD nikel, anda boleh mendapat manfaat daripada turun naik harga logam tanpa perlu membeli dan menyimpan nikel fizikal. Dengan menggunakan derivatif kontrak untuk perbezaan (CFD), peniaga boleh membuat spekulasi mengenai kenaikan atau kejatuhan harga logam seperti nikel. Anda boleh memasuki kedudukan yang panjang jika anda fikir harga nikel akan meningkat, atau kedudukan yang singkat jika anda fikir harga nikel akan berkurangan.

Nikel adalah logam perindustrian yang berharga dan perubahan harga dengan peristiwa di pasaran global. Adalah penting untuk terus dimaklumkan mengenai harga nikel terkini, jadi lihat carta harga langsung kami untuk maklumat terkini. Pada masa lalu, peristiwa politik yang drastik seperti peperangan atau revolusi mempunyai kesan besar terhadap harga nikel, jadi penting untuk menyedari kejadian ini.

Juga, bencana alam seperti banjir dan taufan boleh mengganggu pengeluaran dan menyebabkan harga meningkat atau jatuh. Dengan terus terkini mengenai berita terkini, anda boleh membuat keputusan yang lebih tepat mengenai membeli atau menjual nikel!

Nikel ialah logam penting untuk didagangkan, disebabkan oleh beberapa faktor. Ia mempunyai rintangan elektrik dan haba yang tinggi, menjadikannya sesuai untuk aplikasi seperti bateri dan elektronik. Warna kelabu keluli menjadikannya menarik untuk kegunaan hiasan; kelembutannya membolehkan ia dikerjakan menjadi kepingan nipis; dan takat leburnya yang rendah menjadikannya berguna dalam mengimpal dan memateri. Selain itu, ia juga merupakan logam yang kuat dan agak murah, menjadikannya menarik untuk kegunaan industri. Dengan berdagang nikel, anda boleh memanfaatkan turun naik harga untuk faedah anda sendiri.

Walau bagaimanapun, terdapat logam lain di pasaran yang menawarkan ciri yang sama seperti Nikel dan boleh digunakan sebagai gantinya. Tembaga ialah alternatif yang bagus kerana ia juga mempunyai rintangan elektrik dan haba yang tinggi, menjadikannya sesuai untuk digunakan dalam komponen elektronik. Ia juga lebih murah daripada Nikel, jadi memilih untuk berdagang dalam Copper sebaliknya boleh menjimatkan wang anda.

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah gambaran purata wajaran masa. Walaupun Skilling cuba untuk menyediakan spread yang kompetitif pada semua waktu dagangan, pelanggan harus ambil perhatian bahawa ini mungkin berbeza-beza dan terdedah kepada keadaan pasaran yang mendasari. Perkara di atas disediakan untuk tujuan indikatif sahaja. Pelanggan dinasihatkan untuk menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, yang mungkin menyebabkan penyebaran meluas, antara keadaan lain.

Spread di atas adalah terpakai di bawah keadaan dagangan biasa. Skilling mempunyai hak untuk meminda spread di atas mengikut keadaan pasaran mengikut 'Terma dan Syarat'.

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Lihatlah sektor komoditi! Pelbagaikan dengan satu kedudukan.

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Spread paling ketat
  • Platform yang mudah digunakan
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan yang datang dengan memiliki aset asas.

CFD
Komoditi
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg