expand/collapse risk warning

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Pengawal Selia:

×
CySEC

Skilling Ltd, dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Pertukaran Cyprus (CySEC) di bawah lesen CIF No. 357/18

Teruskan
FSA

Skilling (Seychelles) Ltd, diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (FSA) di bawah lesen No. SD042

Teruskan

Memuatkan...

Dagang [[data.name]]

Berdagang komoditi yang paling popular dan mendapat tajuk utama dengan Skilling!

[[ data.name ]]

[[ data.ticker ]]

[[ data.price ]] [[ data.change ]] ([[ data.changePercent ]]%)

Rendah: [[ data.low ]]

Tinggi: [[ data.high ]]

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Tentang

Sejarah

Perbezaan antara Pelaburan vs Perdagangan

Ekonomi berkait rapat dengan sejarah harga jagung, kerana ia adalah komoditi kritikal bagi banyak industri. Trend dalam harga jagung mencerminkan prestasi ekonomi; Ekonomi yang berkembang pesat sering diterjemahkan ke dalam harga pasaran yang lebih tinggi untuk komoditi termasuk jagung, sedangkan krisis atau kemelesetan menyebabkan mereka terjun dengan ketara. Dari masa ke masa, harga jagung tetap konsisten sementara juga mengalami pancang berkala untuk memenuhi permintaan.

Biasanya, peningkatan pengeluaran membawa kepada harga yang lebih rendah tetapi peningkatan perbelanjaan, seperti semasa ketidakstabilan politik atau perang, boleh menyebabkan harga berubah -ubah dan mengurangkan bekalan yang ada. Sejarah harga jagung menyediakan tetingkap yang menarik ke dalam bagaimana ekonomi berkembang dari masa ke masa dan dapat membantu memaklumkan harapan untuk pergerakan masa depan.

Jagung telah menjadi pemain utama dalam ekonomi dan sejarah selama berabad -abad. Malah, jagung telah begitu penting bahawa beberapa tamadun kuno percaya komoditi mempunyai asal -usul ilahi. Dari perdagangan dan pertumbuhan industri ke trend global, jagung telah berada di barisan hadapan banyak ekonomi dari zaman dahulu hingga sekarang. Ia boleh dikatakan sebagai salah satu komoditi yang paling dikenali di seluruh dunia dan untuk alasan yang baik, fleksibiliti dan kesannya terhadap ekonomi tidak dapat dinafikan. Apabila membincangkan ekonomi, sejarah jagung akan sentiasa menjadi faktor penting.

Melabur dalam jagung dan perdagangan dengan CFD boleh menjadi sangat berbeza, baik dari segi strategi pelaburan dan konteks sejarah. Jagung adalah komoditi yang didagangkan sejak zaman purba, kerana sifatnya yang berharga dan serba boleh menjadi penting bagi ekonomi di seluruh dunia. Mengetahui masa lalu boleh sangat membantu apabila berdagang CFD. Ini bebas daripada kedai barangan kering memberikan maklumat peniaga terhadap trend semasa dan memberikan ramalan yang lebih tepat ke dalam hasil masa depan.

Sebaliknya, pelabur yang memberi tumpuan kepada komoditi tertentu seperti jagung perlu memahami sejarah dan rekod jejaknya kerana ini akan membantu meramalkan keadaan pasaran masa depan. Walaupun CFD membenarkan spekulator mendapat manfaat daripada pergerakan dalam aset yang mendasari tanpa memilikinya, melabur dalam saham atau komoditi sebenar memerlukan pemahaman yang lebih mendalam tentang yang diharapkan yang mungkin mengakibatkan keuntungan atau kerugian yang lebih tinggi bergantung kepada sejauh mana satu mengikuti pasaran ..

Memuat
Pertukaran Panjang [[ data.swapLong ]] mata
Pertukaran Pendek [[ data.swapShort ]] mata
Spread Minimum [[ data.stats.minSpread ]]
Purata Spread [[ data.stats.avgSpread ]]
Saiz kontrak minimum [[ data.minVolume ]]
Saiz langkah minimum [[ data.stepVolume ]]
Komisen dan Pertukaran Komisen dan Pertukaran
Leveraj Leveraj
Masa Berdagang Masa Berdagang

* Spread yang disediakan adalah gambaran purata wajaran masa. Walaupun Skilling cuba untuk menyediakan spread yang kompetitif pada semua waktu dagangan, pelanggan harus ambil perhatian bahawa ini mungkin berbeza-beza dan terdedah kepada keadaan pasaran yang mendasari. Perkara di atas disediakan untuk tujuan indikatif sahaja. Pelanggan dinasihatkan untuk menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, yang mungkin menyebabkan penyebaran meluas, antara keadaan lain.

Spread di atas adalah terpakai di bawah keadaan dagangan biasa. Skilling mempunyai hak untuk meminda spread di atas mengikut keadaan pasaran mengikut 'Terma dan Syarat'.

device-default.png

Dagang CFD [[data.name]] dengan Skilling

Lihatlah sektor komoditi! Pelbagaikan dengan satu kedudukan.

  • Berdagang 24/5
  • Keperluan margin minimum
  • Spread paling ketat
  • Platform yang mudah digunakan
Daftar sekarang

Mengapa Berdagang [[data.name]]

Manfaatkan sepenuhnya turun naik harga - tidak kira arah perubahan harga dan tanpa sekatan yang datang dengan memiliki aset asas.

CFD
Komoditi
chart-long.svg

Manfaatkan harga naik (go long)

green-check-ico.svg
green-check-ico.svg
chart-short.svg

Manfaatkan harga turun (go short)

green-check-ico.svg
leverage-ico.svg

Berdagang dengan leverage

green-check-ico.svg
trade-ico.svg

Berdagang pada kemeruapan

green-check-ico.svg
commissions-ico.svg

Tiada komisen
Hanya spread yang rendah

green-check-ico.svg
risk-ico.svg

Urus risiko anda dengan alatan dalam platform
Keupayaan untuk menetapkan tahap ambil untung dan hentikan kerugian

green-check-ico.svg