expand/collapse risk warning

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Penunjuk dan Alat

TradingView: Platform carta yang digunakan oleh 50J+ pedagang dan pelabur

Copy of Blog Images - Skilling (66).png

TradingView: platform carta yang digunakan oleh 50J+ pedagang dan pelabur

Adakah anda sedang mencari platform carta terbaik untuk menganalisis saham, mata wang kripto dan komoditi? TradingView, yang digunakan oleh berjuta-juta peniaga dan pelabur di seluruh dunia, dipuji secara meluas sebagai peneraju dalam pasarannya, menjadi tapak web teratas di dunia dalam hal pelaburan.

Ia menyediakan pedagang dengan data masa nyata dan alat analisis teknikal, bersama-sama ciri komuniti yang membolehkan pengguna menyambung dan membincangkan dagangan mereka dengan pelabur lain.

Dalam catatan blog ini kami menyelidiki mengapa TradingView telah menjadi begitu popular di kalangan pedagang aktif dan pelabur profesional.

Notis penting: Pada bulan Mac 2023 dan dengan penyelarasan dengan rakan sekerja kami dari TradingView, kami telah memutuskan bahawa kami akan melumpuhkan sementara keseluruhan integrasi TradingView/Skilling untuk masa hadapan yang boleh dijangka supaya kami boleh mengambil langkah untuk mengukuhkan kerjasama kami pada tahun hadapan.

Apakah itu TradingView dan sebab peniaga memilihnya

TradingView ialah platform carta yang menyediakan analisis teknikal dan asas kepada pedagang, peniaga harian, pelabur dan peserta pasaran yang lain. Ia menawarkan pelbagai pilihan dan ciri yang menjadikannya menonjol daripada persaingan.

Untuk analisis teknikal, platform ini menawarkan alat lukisan yang terkemuka, lebih 100 penunjuk teknikal, berbilang rangka masa dan banyak lagi. Selain sokongan teknikal, pengguna boleh mengakses Analisis Fundamental saham seperti Kewangan & Nisbah, Pendapatan & Panduan dan Pemfailan Sekuriti.

Selain itu, TradingView juga mempunyai bahasa skrip yang mantap yang membolehkan pengguna membangunkan penunjuk teknikal mereka sendiri serta robot dagangan automatik. Bahagian sentimen pasaran program ini juga amat berguna untuk mencari idea dan data tentang arah aliran dalam pasaran.

Secara keseluruhan, TradingView menonjol kerana keupayaan teknikalnya yang komprehensif dan keupayaannya untuk menyediakan pedagang idea yang boleh diambil tindakan tentang perbezaan dalam pasaran.

Features

Ciri utama TradingView

TradingView menawarkan alat yang memudahkan anda meneroka pasaran, membuat keputusan dan sentiasa mengikuti perkembangan data anda. Platform ini menggabungkan alat berkuasa seperti data masa nyata, alat carta dan keupayaan pengekodan, semuanya terbina dalam untuk pedagang.

TradingView bukan sahaja menawarkan beratus-ratus alat untuk menganalisis data anda, alat Penyaring Pasaran membolehkan anda melihat senarai sekuriti yang ditapis dengan mudah, menetapkan parameter khusus atau menggunakan salah satu daripada algoritma sedia dibuat.

Peta haba membolehkan anda melihat maklumat sepintas lalu, supaya anda boleh membuat keputusan termaklum yang lebih baik tentang peluang perdagangan yang berpotensi. Semua alatan ini menjadikan TradingView sebagai platform yang ideal untuk sesiapa sahaja yang ingin mengemudi pasaran dengan yakin.

Antara ciri teratas yang kami temui:

Penyaring saham
Analisis teknikal dan kewangan yang komprehensif hanya dengan satu klik sahaja
Penguji Strategi
Untuk mensimulasikan dagangan pada carta anda dan menggunakan data sejarah untuk menguji pelbagai strategi
Skrip Pine
Ia membolehkan untuk menulis dan berkongsi penunjuk dan strategi anda sendiri dengan hanya beberapa baris kod
Panel Perdagangan
Untuk membenarkan sambungan dengan akaun broker anda
Dialog Pesanan Responsif
Ia menganalisis titik masuk dan keluar terbaik untuk mengurus risiko anda
Kedalaman Pasaran (DOM)
Untuk menyelami lebih mendalam ke dalam analisis pasaran, dan mengukur penawaran dan permintaan
Isyarat Dagangan Tidak Boleh Dilepaskan
Untuk Kekal mengikuti semua peluang untuk perdagangan yang berpotensi bernilai
Strim Berita Langsung
Untuk memastikan anda tidak terlepas kemas kini penting daripada pembekal media terkemuka
Kalendar Ekonomi
Untuk mengikuti perkembangan laporan ekonomi dan korporat tanpa meninggalkan carta anda

Bagaimanakah anda boleh mendapat manfaat daripada TradingView

Cerapan pasaran, analisis teknikal dan banyak lagi

TradingView menyediakan analisis yang berkuasa dan cerapan pasaran untuk membantu pedagang memperoleh kelebihan yang mereka perlukan. Melalui alat analisis yang canggih, analisis data sejarah dan analisis teknikal, ia boleh mengenal pasti arah aliran dengan cepat dan mengambil maklumat pasaran yang kompleks, menjadikannya lebih mudah untuk semua pedagang memahami pasaran dengan lebih baik dan membangunkan strategi yang berkemungkinan besar meningkatkan kedudukan mereka.

TradingView bukan sahaja menawarkan analisis, ia juga membenarkan pengguna untuk menguji atau mengesahkan idea mereka menggunakan rangkaian dagangan sosial nya sebelum melaksanakan dagangan dalam masa nyata.

Tambahan pula, dengan sokongan profesional 24/7 peniaga boleh terus mengawal pelaburan mereka dengan lebih yakin siang atau malam. Secara keseluruhan, TradingView menawarkan set ciri yang komprehensif daripada analisis dan pembinaan strategi kepada pengesahan yang boleh memberi manfaat besar kepada mana-mana pedagang yang ingin mendapatkan kelebihan daya saing.

Dagangkan Demo: Keadaan dagangan sebenar dengan risiko sifar

Berdagang tanpa risiko pada platform Skilling yang memenangi anugerah dengan akaun demo 10k*.

Daftar
mobile-zero.png

Bagaimana untuk bermula dengan TradingView

TradingView ialah platform dalam talian yang sempurna untuk kedua-dua pedagang yang berpengalaman dan pemula untuk sentiasa mendapat maklumat terkini dalam pasaran kewangan.

Akaun boleh disediakan dengan cepat dan mudah, dan ia menawarkan pelbagai ciri, termasuk penyesuaian akaun yang mudah.

Setelah persediaan akaun selesai, pengguna boleh memanfaatkan pelbagai alat dan pilihan carta untuk membangunkan strategi dagangan mereka sendiri. Selain itu, harga TradingView mencerminkan komitmennya untuk mempunyai tawaran yang sesuai untuk semua orang, menjadikannya pilihan yang bagus untuk mereka yang ingin memulakan perdagangan.

Petua untuk memanfaatkan sepenuhnya platform yang berkuasa ini

TradingView ialah alat penting bagi mereka yang ingin memanfaatkan sepenuhnya pasaran. Ia mempunyai platform yang berkuasa dan komuniti yang aktif, yang kedua-duanya boleh mengajar pedagang baharu pelajaran berharga.

  • Untuk memanfaatkan TradingView sepenuhnya, penyelidikan adalah penting. Fahami asas pasaran dan sediakan strategi yang konsisten yang boleh anda patuhi, walaupun pada masa yang sukar.
  • Gunakan alatannya secara optimum, seperti amaran dan alatan lukisan; dengan memanfaatkan ciri-ciri ini, pengguna akan dapat mengoptimumkan dagangan mereka dan mengikuti peluang yang berpotensi.
  • Ingat bahawa tiada jalan pintas dalam hal perdagangan; walau bagaimanapun, dengan penyediaan yang betul dan penggunaan banyak sumber berguna yang disediakan oleh TradingView – seperti analisis data masa nyata dan semakan strategi – sesiapa sahaja boleh menjadi pedagang yang berjaya.

Secara keseluruhannya, TradingView ialah platform yang berkuasa yang boleh memberikan pelabur dan pedagang alat yang mereka perlukan untuk berjaya. Dengan alat carta yang mudah digunakan, data masa nyata dan cerapan pasaran yang berkuasa, tidak menghairankan bahawa ia menjadi salah satu platform pilihan ramai pedagang di luar sana.

Selain itu, dengan pelbagai peringkat langganan tersedia, pengguna boleh menyesuaikan pengalaman mereka berdasarkan keperluan dan belanjawan individu mereka. Terdapat banyak petua dan sumber di luar sana untuk membantu anda memanfaatkan sepenuhnya TradingView jadi pastikan anda memanfaatkannya!

Bukan nasihat pelaburan. Prestasi masa lalu tidak menjamin atau meramalkan prestasi masa hadapan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan