expand/collapse risk warning

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Pengawal Selia:

×
CySEC

Skilling Ltd, dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Pertukaran Cyprus (CySEC) di bawah lesen CIF No. 357/18

Teruskan
FSA

Skilling (Seychelles) Ltd, diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (FSA) di bawah lesen No. SD042

Teruskan
Berita Skilling

Sambungan Skilling-TradingView tersedia di sini!

Blog Images - Skilling (62).png

Kami berbesar hati untuk mengumumkan bahawa kami telah bekerjasama dengan TradingView. Skilling ialah broker pertama yang diasaskan Scandinavia yang telah menyepadukan dengan platform carta dan dagangan terkemuka TradingView. Penyepaduan strategik ini adalah sebahagian daripada misi kami untuk menyediakan mudah, semua-dalam-satu akses kepada peluang dagangan dalam pasaran kewangan global supaya pelanggan kami boleh berdagang dengan lebih bertanggungjawab, dengan konsisten dan dengan ramalan pasaran yang lebih baik.

Apa itu TradingView?

TradingView ialah platform carta dan dagangan yang terkenal di dunia, yang telah menjadi destinasi penting untuk pedagang dan pelabur di seluruh dunia. TradingView ialah rangkaian sosial global terkemuka untuk pedagang dan peneraju global dalam alat carta dan analisis.

Rangkaian sosial terbesar di dunia untuk kewangan, TradingView ialah tempat pertemuan, analisis dan perdagangan untuk 30+ juta pedagang dan pelabur di seluruh dunia. TradingView menyediakan alat carta dan analisis terbaik hari ini yang direka bentuk untuk menjadi intuitif dan mudah digunakan oleh pelabur baru dan juga pedagang maju.

Skilling x TradingView

Kerjasama Skilling-TradingView menghasilkan faedah baru yang bermakna bagi pelanggan dan pengguna kerana mewujudkan carta dan perdagangan yang lancar dalam satu - menggabungkan carta terbaik dunia dengan keadaan industri yang terunggul.

 • Pangkalan pengguna: 30M
 • Petunjuk: 100k+
 • Jumlah idea perdagangan: 6M+
 • Idea perdagangan harian: 1000-an
 • Instrumen Skilling: ~1000

Skilling muncul di kalangan broker yang disokong dalam Panel Dagangan TradingView dari mana anda kini boleh berdagang secara langsung dengan Skilling tanpa meninggalkan carta TradingView dan menikmati yang terbaik daripada kedua-dua platform dan kuasa ciri gabungan sepenuhnya mereka.

Gelombang kemungkinan baru

Dengan keupayaan analisis yang tidak terhad serta lebih dari seribu idea perdagangan dikongsi setiap hari, pengguna kini dapat melihat dan menilai peluang dengan lancar, dan memperdagangkannya secara langsung dalam masa nyata dengan Skilling tanpa tinggalkan platform TradingView.

 • Alat carta dan analisis serta analitik data yang paling hebat di dunia
 • Banyak pandangan dan petunjuk serta penyelidikan yang dihasilkan oleh komuniti
 • asas pengguna pedagang dan pelabur aktif yang besar
 • Ribuan idea perdagangan
 • Disambungkan dengan ~1000 instrumen Skilling pada keadaan industri yang terbaik!

How to connect your Skilling and TradingView accounts

 • Daftar Akaun Skilling.
 • Log masuk ke akaun TradingView anda (buat akaun percuma jika anda belum memilikinya).
 • Pilih Skilling daripada Panel Dagangan dalam tab Carta - klik pada “Lihat semua broker” jika Skilling tidak muncul serta-merta.
 • Pilih Skilling daripada senarai dan klik sambung.
 • Benarkan sambungan dengan melog masuk ke akaun Skilling anda.
 • Tahniah! Anda disambungkan!
Ketahui lebih lanjut

Artikel Berkaitan

Sambungan Skilling-TradingView tersedia di sini!

Kami berbesar hati untuk mengumumkan bahawa kami telah bekerjasama dengan TradingView. Skilling ialah broker pertama yan...

Skilling melancarkan indeks Nifty 50

Pada masa ini, indeks Nifty 50 yang sedang tren kini telah ditambahkan pada senarai panjang instrumen CFD boleh didagang...

Skilling meningkatkan leveraj Kripto kepada 1:50. Deposit USDT (TRC20 dan ERC20) ditambah | Skilling

Skilling terus meningkatkan tawaran kriptonya untuk menyediakan pelanggan satu pengalaman perdagangan kripto yang kompre...