CFD adalah instrumen yang kompleks dan berisiko tinggi kerugian wang dengan cepat kerana leveraj. 66% akaun pelabur runcit kerugian wang ketika berdagang CFD dengan pembekal ini. Anda harus pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan adakah anda mampu mengambil risiko yang tinggi untuk kerugian wang anda.

Pengawal Selia:

×
CySEC

Skilling Ltd, dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Pertukaran Cyprus (CySEC) di bawah lesen CIF No. 357/18

Teruskan
FSA

Skilling (Seychelles) Ltd, diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (FSA) di bawah lesen No. SD042

Teruskan
Berita Skilling

Skilling memilih Fulham FC Penaja Belakang Baju untuk musim 2019/2020.

shutterstock_1585549831.jpg

London, UK, 1 Ogos 2019: Platform perdagangan dalam talian Skilling telah mengumumkan pemilihannya sebagai Penaja Belakang Baju dan Rakan Utama kelab Kejuaraan EFL, Fulham FC bersama Adidas dan Dafabet untuk musim 2019/2020.

Logo Skilling akan tertera di bahagian belakang pasukan utama yang bermain untuk setiap perlawanan dan jenama tersebut akan mendapat manfaat daripada pendedahan yang menonjol di Craven Cottage serta di saluran digital serta kelab sosial.

Skilling adalah platform teknologi kewangan milik Skandinavia yang inovatif serta bertujuan menjadikan perdagangan kewangan yang mudah diakses oleh semua orang dalam persekitaran yang telus dan selamat.

Platform perdagangan kemahiran direka supaya mesra pengguna untuk pemula dan intuitif untuk peniaga yang berpengalaman. Melalui pengalaman pelanggan, pengguna dapat memperdagangkan lebih dari 800 instrumen forex dan CFD, termasuk pasangan mata wang, matawang kripto, indeks dan komoditi popular dalam persekitaran yang selamat dan intuitif.

Penajaan Fulham FC menandakan kejayaan penting bagi syarikat itu dan dapat melancarkan penawarannya di UK awal tahun ini.

Pavel Spirin, CMO di Skilling mengatakan: *“Ketika kami mulai berbicara dengan Fulham FC, kami segera mendapati bahawa kami memiliki visi yang sama. Fulham berusaha untuk dapat diakses oleh peminatnya, di mana ia sesuai dengan visi kami untuk menjadikan perdagangan mudah diakses oleh semua orang. Kami turut menyukai kelab, peminat dan warisannya.

Dengan rancangan bersama kami untuk masa depan - dorongan Fulham untuk kembali ke Liga Perdana dan usaha kami untuk membawa perdagangan kepada orang ramai - perkongsian itu tidak mungkin terjadi pada waktu yang lebih tepat. Kami sangat teruja untuk melihat bagaimana perkara ini dapat membawa kami berdua pada musim akan datang."*

Alistair Mackintosh, CEO di Fulham FC menambah: "Saya gembira dengan prospek kelab bola sepak untuk bekerjasama dengan Skilling untuk musim yang akan datang dan berharap kedua-dua pihak berjaya mencapai tujuan mereka. Dengan penyatuan yang besar di kedua-dua organisasi, saya yakin ia akan menjadi perkongsian yang sangat bermanfaat bagi kami berdua."

Apa itu token peminat dan Bagaimana mereka berfungsi?

Berita paling hangat dalam sukan musim panas ini adalah pemindahan Messi dari Barcelona. Tetapi apa yang menjadikannya s...

Skilling melancarkan 6 token peminat

Skilling telah menambahkan CFD untuk 6 token peminat ke rangkaian CFD kripto yang terkemuka di industri. Pelanggan kini ...

Michael Kamerman named CEO of The Skilling Group

London, Nicosia, Marbella, 26th October 2020. The Skilling Group has announced that industry veteran Michael Kamerman ha...