expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Berita Skilling

Apa itu token peminat dan Bagaimana mereka berfungsi?

Benefits of Crypto trading: People standing in front of a city with Bitcoin signs, representing the influence of cryptocurrencies in Wall Street.

Jika cukup baik untuk Messi, adakah ia cukup baik untuk ... Pedagang?

Berita paling hangat dalam sukan musim panas ini adalah pemindahan Messi dari Barcelona. Tetapi apa yang menjadikannya salah satu berita terbesar dalam sejarah bola sepak? Adakah perpindahan Messi dari kelab tuan rumah lama Barca ke PSG? Atau, perjanjian Messi yang termasuk bayaran yang sebahagiannya dibayar dengan token peminat matawang kripto?

Mungkin yang kedua, yang ternyata merupakan sokongan besar untuk kripto.

Crypto sedang menuju ke arus perdana.

Harga PSG meningkat beberapa hari sebelum pemindahan Messi, dengan nilai token meningkat lebih dari 130% menurut Reuters. Hanya beberapa hari sebelum kedatangan Messi, kelab tersebut mengatakan bahawa ia menyaksikan jumlah dagangan lebih dari $1.2 bilion dengan penjualan baru menghasilkan kira-kira 30 juta euro. * Mari kita lihat apakah yang tersedia untuk PSG serta token peminatnya pada musim bola sepak baru ini!

Ini bukan nasihat pelaburan. Prestasi yang lalu tidak menjamin hasil masa depan

Jadi, apa itu token peminat?

Pertama sekali, token adalah aset digital yang dibuat dan digunakan pada blockchain yang tersedia ada, yang paling popular adalah Ethereum serta token ERC. Contohnya, Chiliz, token peminat yang paling terkenal dan pencipta platform penglibatan peminat sukan popular Socios yang dikuasai oleh $CHZ, adalah token ERC20.

Mereka adalah inovasi dalam matawang kripto. Khusus untuk kelab, atau pasukan, mereka menyediakan akses ke lekapan keahlian serta hak undi yang disulitkan. Sebalik dari disokong oleh beberapa jenis nilai yang mendasari, aset digital yang jarang berlaku ini disokong oleh nilai yang diberikan oleh peminat mereka untuk menyertai kelab, dan juga peluang untuk memperoleh faedah unik.

Bagaimana mereka berfungsi?

Secara ringkasnya, harga token peminat berbeza mengikut popularitinya. Populariti bergantung pada hak yang dibuka oleh setiap token peminat, yang membolehkan peminat banyak terlibat dalam kelab kegemaran mereka. Ini memberi kekuatan kepada peminat untuk menjadi sebahagian daripada pengambilan keputusan di kelab mereka - apatah lagi faedah yang mereka buka sepanjang masa, yang meningkatkan status mereka sebagai peminat super!

Dagang token peminat sekarang di Skilling!

Anda kini boleh memperdagangkan token peminat pasukan terbaik dunia ini secara langsung di platform cTrader dan Skilling Trader anda! Berdagang CFD token peminat PSG, Juventus, Atletico Madrid, Roma, AC Milan, Barcelona secara langsung di Skilling.

  • Leveraj 1:2
  • Pendedahan pegangan maksimum 1,000 USD bagi setiap akaun.
  • Saiz klik maksimum 200 USD
  • Waktu perdagangan 24/7

Penafian: Perdagangan matawang kripto tidak tersedia untuk pelanggan runcit di UK dan China.