expand/collapse risk warning

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Pengawal Selia:

×
CySEC

Skilling Ltd, dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Pertukaran Cyprus (CySEC) di bawah lesen CIF No. 357/18

Teruskan
FSA

Skilling (Seychelles) Ltd, diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan (FSA) di bawah lesen No. SD042

Teruskan
Berita Skilling

Skilling melancarkan indeks Nifty 50

Blog Images - Skilling (57).png

Skilling melancarkan Indeks Nifty 50

Indeks Nifty 50 yang sedang tren pada masa ini telah ditambahkan pada senarai panjang instrumen CFD boleh didagangkan oleh Skilling.

Kenapa sekarang?

India telah diklasifikasikan sebagai pasaran baru muncul selepas pembaharuan ekonomi yang berjaya dan liberalisasi perdagangan, yang telah menghasilkan pertumbuhan ekonomi yang stabil sepanjang 30 tahun sebelumnya. Pembaharuan pendidikan, pengembangan kukuh sektor pembuatan dan perkhidmatan, dan peningkatan pelaburan langsung asing semuanya telah menyumbang kepada pasaran India yang kini menjadi tajuk utama pasaran berbanding sebelum ini.

Apakah Nifty 50?

Pada 1960-an-70-an Indeks Nifty 50 terdiri daripada sekumpulan saham bermodal besar yang mempunyai antara penilaian perdagangan tertinggi di Bursa Saham New York. Ini termasuk syarikat gergasi seperti IBM dan Coca-Cola. 50 saham teratas ini diberi kredit untuk mempercepatkan ekonomi AS ke pasaran kenaikan harga yang berlaku pada tahun 1970-an.

Di India, NIFTY 50 ialah indeks yang dipelbagaikan merentas 13 sektor ekonomi negara: perkhidmatan kewangan, teknologi maklumat, barangan pengguna, minyak dan gas, kereta, telekomunikasi, pembinaan, farmaseutikal, logam, kuasa, produk simen dan simen, baja dan racun perosak, dan media dan hiburan.

Jenama bereputasi tinggi yang telah melalui pelbagai kemelesetan selama bertahun-tahun kini diwakili sebagai saham mewah. Nifty 50 dalam banyak cara menyerupai saham mewah masa kini, seperti syarikat yang kukuh dari segi kewangan dan dianggap baik seperti McDonald's, Walmart, Disney, IBM dan Coca-Cola.

Kemahiran secara berterusan menyediakan pedagang peluang dagangan terhangat. Memperluaskan pilihan instrumen kami adalah salah satu cara kami membantu pelanggan kami memanfaatkan trend yang akan datang. Kami kini telah melancarkan indeks Nifty 50 pada masa yang sangat penting ini untuk memastikan tiada peluang melewati anda.

Berdagang Nifty50 dengan Skilling hari ini.

Bukan nasihat pelaburan. Prestasi masa lalu tidak menjamin atau meramalkan prestasi masa hadapan.

Artikel Berkaitan

Sambungan Skilling-TradingView tersedia di sini!

Kami berbesar hati untuk mengumumkan bahawa kami telah bekerjasama dengan TradingView. Skilling ialah broker pertama yan...

Skilling melancarkan indeks Nifty 50

Pada masa ini, indeks Nifty 50 yang sedang tren kini telah ditambahkan pada senarai panjang instrumen CFD boleh didagang...

Skilling meningkatkan leveraj Kripto kepada 1:50. Deposit USDT (TRC20 dan ERC20) ditambah | Skilling

Skilling terus meningkatkan tawaran kriptonya untuk menyediakan pelanggan satu pengalaman perdagangan kripto yang kompre...